курить кидай. а то як паротяг пихтиш та іще ж і моцний в тебе тютюн. і ранком бігай по чотири кілометри в один край. а то звик всюди на карті їздити тому і пішки пересуватись важко.
Господин Оприщок - фотографии очень хорошие и места замечательные. Глядя на них вспомнились слова актёра Папанова из фильма "Холодное лето 53-го" (последние его слова в жизни...) - "Так хочется ещё пожить и поработать, да-да - поработать!" (В моём случае пожить и поработать в ваших местах или таких как ваши). Благодарю за фото, давайте ещё!
Хотів би я побачити як ти будеш бігти як сайгак в гору з рюкзаком Але ти знаєш - думав не встану на наступний день Проснувся хоч би що,нічого геть не боліло,почував себе
ДякуюЩа поіщєм Одне уточнення, не Оприщок - а Опришок http://ru.wikipedia.org/wiki/%CE%EF%F0%E8%F8%EA%E8 http://vyz.com.ua/istoriia-ukrainy/item/351-oprishkivstvo-referat
Прошу прощения, что влезаю в разговор, но припомнил свой визит на Пасху к друзьям в Ив-Франк. обл. Верховинский р-н. Приехали в село на авто. Остановились. Вышли. Красотааа !... Гостеприимный хозяин говорит: -Бачиш хату он на горі? -Бачу, - говорю. А хата размером со спичечный коробок снизу выглядит. Как поднимались - история весёлая, но трезвая. Хозяева долго из-за стола не выпускали. А вот потом в сумерках вниз спускались (клуб, танцы, достопримечательности)- вот это было похлеще подъёма... Ну, сами понимаете. П.С. Как поутру сделали восхождение - вообще урывками помню. Но жена рассказывала потом мноооого интересного. И самая большая прелесть - никакого похмельного синдрома. Вообще. Факт.
Благодарю! Это у меня на клавиатуре кнопки западают (да и волнуюсь слегка, ибо в наших краях неспокойно...).
Ще не був у Карпатах (ганьба мені), та все здається що у минулому житті жив саме ТАМ. Коли переглядаю світлини з карпатськими краєвидами, побутом, відчуваю неперебоний потяг до цих місць, наче все навколо знайоме та своє - рідне.
Вітання всім! Друзі сьогодні повернулись з Карпат, кажуть три дні було три пори року: літо, осінь та зима! Іду на зустріч дізнаватись деталі!
тю. та навіщо ти свою світлину сюди поставив? ми віримо що ти так ліз у гору. а я буду приблизно ось так