Вітаю панове. Пан Суєр Виєр підняв мені стару тему про польський марш піхотинців. Від учора мене мучили сумніви - я чув цю пісню українською. Тільки що подзвонив синові одного з дідів, який колись мені наспівував марш, і той сходу заспівав його українською. І додав пояснення зі слів батька, який служив в 49 полку з 1938 року - гуцули поставили полковому командиру ультиматум, що будуть маршувати тільки, якщо їм дозволять співати українською. Командир трохи покомизився, а потім дійшли згоди: якщо нема вищого командування - то марш виконують українською, а коли прибуде хтось з Варшави - то польською
Вітаю ! На вулиці -10 , сонячно , пирхає маленький сніжок ( холєра б його вхопила ) . Це ж кіко ти жерти будеш , як перестанеш спати , га ? Так хоч коли спиш то не їсиш .
Дякую , друже ! Але то будо так давно - що маленькі діти стали майже дорослими й мають на то свою точку зору , причому об'єктивну . Все стерпілось та закінчилось життям кожен сам собі і для себе . А я вже скоро сам стану дідусем , дай Боже аби в моїх дітей ніколи не виникло такої ситуації ...
Тююю , так а їсти тоді шо ? Так можна дійсно як у приказці про рибу та зайців вийти в "мінуси" , тобто рибалиш-рибалиш , а наїдку ніц нема! Навпаки треба - ставочок розширити , запустити мальків , годувати їх добряче , а потім ловити та їсти смаженими в сметані . Доречі , пане Рональд , гарнюня у Вас машинка для копу . То тойота ?
а їсти тре сало та ковбаси, вареники та борщ, картоплю та м'ясо та усе інше а риба то не їжа, рибою не наїсися бо ми не чукчі. ви б ще рис запропанували та соєвий сир. від того тілько кореці ситі а людині така їжа непідходе. отакоєот
Оооо ! То Ви ше не всі закарпатські ґешефтні методи заробітку знаєте ! Тамичко не тіко жабам ноги відрізают ! Боронь боже несвоєчасно втрапити не в те місце ... Ото такі там люде - то тіко вороги брехню пустили шо там емігровані кацапи живут собі вольготко акінарусідаунбасі та зобижають справжніх українців ... То їх там відгодовують та присипляють їхню пильність , тобто дають їм там вілли , дозволяют кататисі на лижах ... А коли вже відгодовують - то відрізають ноги по саму шию і прикопують десь на кордоні з Францією .
... і прийде зовсім п...ць , бо при високій пінтіратурі ні в якому разі не можна сі-парити в гарячій воді , а гірчичники то взагалі смертовбивство при 39 градусів ...
велика грілка в відряджені.а навизивати надім грілки, то я краще пігулок накуплю, або таксі візьму і поїду по гриби.
Тю , я он люблю рис і рибу . Тіко не карасів чи карпів , а от хек чи мінтай смакує краще ніж тая свинина . Соєвий сир , як і соєва кубаса то є обманка для людей . Ну і канєшно вершина кулінарії то є кугачка і локшина . Доречі сьогодні ж рибний день , а в мене на обід буде хек тушкований з овочами .
один вже за дельхвінів у бані був то дивіться щоб і ви не тарпили туди. З.І. сам оце сиджу та чекаю на бан, чи буде чи ні. СЕПАР похабич заграв вже своїми тупими жартами то я його послав. ги-ги