НЕМОЖНА!!! якщо одного з'їсти то порушується увесь процес а це погано впливає як на самих карасів, перестануть ловитись бо боятимуться так і на господарі ставка бо він небуде отримувати задоволення від рибалки. так що нікого їсти неможна, а як риби хочте то підіть та купіть вже готову у бляшанці і їжте її.
ви таки напрашуєтесь на мій візит по ревізії до вас та щоб я вилучив в вас усі надлишки. нащо відривати лапки? можна живими заморожувати та відсилати, тоді вони дорожче стоятимуть там бо свіжі.
ну який то прикол? тут до речі самі серйозні люди зібрались на усьому форумі. це вам не хабар скупляти у колекцію та не театралізовані реконструкторські вистави проводити, тут копарі зібрались
Ну той і жабки теж карашо! дєлікатес в нас річка,пішов наловив"шкреків" почістив, лапкі свернув правільно, і сіль,перець,олія,мука і на петельню не хфвранцуз,але смачно-курка на смак
збоченець! а якщо б продав до франції то мав би гроші та купив курку вітаю панство. на дворі значно потеплішало -8 та в ночі випав ще сніжок, небагато сантиметра півтора.
Та ви пане К. таки переведливий, то те вам неподобається то те, викреслюю вас. може для вас гільзочку відписати? гаяваспитаю.
а далі буде жаба душить і по ночам будете ходить.але в цьому є зиск, можете сторожем, пардон , секюріті буть, хферму з писцями сторожувать.
малувато, в нас он так замело що знаки даж невидно.До речі у вас коробка автомат на тойоті? як вообще авто ?
https://pl.wikipedia.org/wiki/49_Huculski_Pułk_Strzelców https://pl.wikipedia.org/wiki/Strzelcy_podhalańscy
Доброго ранку. За вікном знову зима але без снігу(( -10°С. Мороз і Сонце, як писав колись відомий нащадок африканського воєводи. Та я добре знаю де ті скульптури - на «Ляманосафааа». Я ж не кажу, що не художньо — але сніг уже не свіжий, тре буде його пастерізувати перед консервацією, а пастеризований сніг то вже не той гешефт. Коли я був стьюдєнтом, то ми й не таке біля общаги могли виліпити)))
та темпаратура скаче 37-39, з ранку було 37, трохи кашлю, ще зараза друга болячка вилізла, короче імунітет невп.... жру малину, мед, скоро що медвідь ревти буду, дай боже не по москальські.
Доброго ранку шановні колеги. У мене -6, порошить сніжок, не працюємо. Зара поснідаю та й візьмуся за порядки у моїх панцерних шафах з іграшками для дорослих (залізними - не гумовими).
Моя мама мене колись рятувала отак: перед сном ноги до миски з гарячою водою та порошком з гірчиці, потім витерти на сухо, насипати сухої гірчиці до вовняних шкарпеток та вдягти. Кладемося до ліжечка, приліплюємо гірчичники, а потім п"ємо хербату з малинкою та починаємо плавати батерфляєм у власному поті (тре зі дві пари спіднього нашикувати). Бажаю швидкого повроту до здоровя!