а ви мене вже в заповіт внесли? якщо так то що саме ви на мене відписуєте? бо якщо якусь дрібничку то я і пальцем не поворухну
Та праця хай їй біс,снігу навертало повно то насяльника попросили (500грн)побуть бо швидкі не могли по снігу виїхать до санпропусника.(чистив від снігу та сипав ппіщано сольовою)отак от...
от бачте. ви і грошів заробили і фізичними вправами позанімались і добру справу зробили, не те що сусід пан КАЦіо той задурно залізячча тягає та ще і грубі гроші на це витрачає
Пане АртБорсук, ви десь позавчора давали ссилку на стшельцув горскіх, там вказувалось, що звідти одну роту взяли до церемоніальних частин у Варшаві. То не вони, десь з 1.05., у пелеринах?
Дякую, здається на 1:08 точно починаються гуцульські стрільці. В Польщі були гуральські (подхалянські) і гуцульські (коломийські) гірські стрільці. Схоже мої земляки служили і в тих і в інших. Є фото в моїй темі: https://reibert.info/threads/foto-iz-simejnix-arxiviv.368064/ І пісню я цю колись чув від старих дідів - мотив відчув з перших нот.
Просто на тій світлині середина студмістечка. А студенти, як відомо, люди веселі (згадайте хоча би оповідки пана Касіо). От і зліпили ту композицію. Дость художньо, до речі. Це ось тут:
Добрей ночi шановне паньство! От я нарештi до iнтернету добравсь.Отакое у нас на стан 20 сiчня Закидало снiгом що аж ну...
а карасі у тому ставочку є? якщо нема то треба завести чотири штуки. щоб рибалити кожен день і риба не переводилась. от слухайте мене я поганого ніколи не пораджу. берете одного карасика та кидаєте живцем у морозілку, він там замерзне і лежить. а три плавають. захтіли порибалити то дістаєте того мороженого карасика з морозілки, берете вудочку та йдете на рибалку. як прийшли то кидаєте того карасика у воду най плаває, карасі витримують повну заморозку а потім живуть і нічого з ними не трапляється. так ось. ви отого карасика випустили а іншого зловили, більш не треба. і як зловили берете і несете його до хати у морозілку і заморожуєте. а як знов підете рибалити то візьміть його та викиньте у свій ставочок а іншого впіймайтеі положіть знов у морозілку. і в вас кожен день улов і риба не переводиться. а чотири їх треба щоб вони теж відпочинок мали між заморозками. отакоєот
На жаль немае там отiх "карасiков",лише в тому роцi я собi отой ставочок викопав.На весну думаю когось собi там запустити,а так-лiтом тилькi комари та жабки в мене жили.тай жиють пiд отим шаром снiгу.
На жабах можна гарний гешефт робити. Ловите, відрізаєте їм лапи, кАнцервуєте і відправляйте у хвранцію. Коли налагодите прямі поставки, то звичайно мені за ідею відсоток сплатите. Тільки пану К. нічого не кажіть.