Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Мовчи. "Грінпісу" на тебе немає... :p

Знаєш, таки ти був правий на рахунок Воїна Кіура (у нинішній іпостасі), чи ким він там був раніше. Зараз он читає новачкам лікбез у сусідній темі за Діда Хасана.
    Але сам на форумі з"явився через 8 місяців після того, як Хасана назавжди спровадили до баньки. :rolleyes:
    Так що я визнаю, твою правоту в цьому питанні.

З.І. Очевидна відповідь "читав, але не реєструвався", не сприймається. Задля можливості читати і писати в темах Хасана, тут зареєструвалася купа народу. :)

corbie, KUNDLER, Veter-59 та 4 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Предложу ударник к турецким стартовикам. Подходит к моделям Ekol Major и Ekol Lady. Оригинал. Цена в...
      150 грн.
    2. Сталеві кульки у якості метального снаряду, грузу, тощо. Маса 1 шт ~ 2.1 г.
      220 грн.
    3. Лук ( коплект) компанії Barnett США. Підійде як дорослим так і підліткам. Новий, якісний.
      2800 грн.
    4. Матеріал сталь Зовнішній ⌀ 26,5 Перехідник під сигнальні 12к Довжина- 109​
      500 грн.
    5. Запускач для різібового патрона ракети Сигнал мисливця різьба М9 Виготовлений зі сталі В комплекті т...
      850 грн.
  3. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    треба його зливати Владу. наче він його той раз і банив назавжди

Veter-59, obuch59 та Саня ZP.UA подобається це.
  4. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Тю, тобі шкода? :confused: Хай собі жиє людина своїм життям. Хто з нас без гріха, і не порушував ні разу правила форуму? :rolleyes:

KUNDLER подобається це.
  5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    Вітаю панове, :beer: 36-37 С, терафлю теща принесла випив та ще якихось пігулок.Телік дивлюся там наш Абрончавіус каже якщо температкра дзвонить негайно 103, подзвонив... Добрий вечір, добрий, прийміть виклик на дім, температу за добу вже 39, рік народження 19..., де проживаєте Кі.......пауза...Юрко ти незнаєш чим лікуватись, випий противогрипне, пропотій, завтра дзвони участковому терапевту, :D непорушуй статистики, план вже виконано 52.:beer:отакоєот.такшо лікуюсь..короче знайома на трубі була, одне х. що больний, я ще по моб. з нею говорив півчаса, коли вже теща прийшла, прийшлось кантору непалить.:D а ви кажете.Але зараза ломить всього, може точно здатись? так я вже з Боткіна здавався, переробив половину холод. пральн. ще й електрику, бо їхній електрик напруги боїться:D ай піпец.

:( , нічого пан К. буде і на вашій вулиці свято.

пішов лежати бо за мною нагляд, абвер, гестапо відпочиває.:D:beer:

Alex Faa, yaruk, ejnalej та 11 іншим подобається це.
  6. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Берете ружжо.насипаєте в дуло картоплі.І в землю бабах.Всього ділов.

yaruk, ejnalej, гринго80 та 3 іншим подобається це.
  7. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Обнімаймося ! Добрий вечір .

8. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Та аби то так , але може бути й навпаки - мусово роздаватимуть задарма , але ніхто не хтітиме брати ...

консерватор, corbie та ArtBorsuk подобається це.
  9. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    Сервус ! Ні в якому разі не ковтайте ті піґулки шо теща принесла - на них пороблено альбо навіть якась повільна отрута !!! Зробіть вигляд шо берете в жменю , а потім під ліжко рррраз ! І повільно так вдавайте шо ковтаєте , та обов'язково зробіть кисле лице для правдоподібності як то наче Вам так несмачно , потім посміхніться крізь сльози й скажіть ледве дихаючи :" Дякую , ммм..амо ..." під ковдрою обов'язково тримайте дулю та ноги навперехрест - бо не повірить і примусить ше випити . Коли вийде з кімнати - пересвідчуйтесь шо вже не підглядає і хутко збирайте ті "ліки" і в унітаз ...
    Одужуйте повільно , але динамічно й без ускладнень .

yaruk, igor-kit, гринго80 та 6 іншим подобається це.
  10. buldozer1974

buldozer1974 Hauptmann

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    750
    Лоти
      на продажу:
    317
      продані:
    1.524
    Повідомлення:
    2.123
    Адреса:
    Буковинські Карпати
    Доброго дня !! Вчора було скучно тому вискочив на пару годин на поле! Земля замерзла -але так трохи розвіявся і задоволення отримав !!! DSC08947.JPG

Luftwaffen, OlegBMW, КорифеЙ та 14 іншим подобається це.
  11. buldozer1974

buldozer1974 Hauptmann

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    750
    Лоти
      на продажу:
    317
      продані:
    1.524
    Повідомлення:
    2.123
    Адреса:
    Буковинські Карпати
    а ось знахідки !!! Суть не в них а в самому задоволенні від копу!!! DSC08946.JPG DSC08948.JPG DSC08951.JPG DSC08952.JPG

Luftwaffen, OlegBMW, КорифеЙ та 17 іншим подобається це.
  12. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Коли це Шаленчиха іде, і сразу до мене:”Шурон, а який же ти зробився здоровий та красівий!” Ну-ну, думаю, ще тільки цього мені не хватало! Так дулю скрутив і в кармані держу, думаю, давай, базікай!
    Йонатан. А дулю нашо?
    Вєнік. А ти шо, не знаєш? Вона ж робить! Вже двох чоловіків поховала, а зараз третього шукає! Ти думаєш, вона просто так біля цвинтаря живе? Я тобі так, Йонатан, скажу. Просто так нічого не буває. )М(

yaruk, ejnalej, igor-kit та 7 іншим подобається це.
  13. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:

:smile_6: як ви свою тещу нелюбите ! моя теща сама файна теща:smile_12: отакоєот. Але температура зараза плигає, 36- 39, нічо, викарабкаємось.:beer:

yaruk, ejnalej, igor-kit та 4 іншим подобається це.
  14. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    - Моя теща - ангел.
    - А моя ще жива.

Veter-59, yaruk, ejnalej та 11 іншим подобається це.
  15. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    Юлю прошу не обіжать — там є свіжий сніг, просто як його фотати, то вже буде несвіжий, самовивозом короч…

От у Кийові сніг таки вже несвіжий:
    12439046_178695879153860_53947141319427517_n.jpg 12548932_178695962487185_7763989537527639632_n.jpg

ПиСи: За дідка не пам'ятаю, може я може й не я…

yaruk, Allex761, igor-kit та 7 іншим подобається це.
  16. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та людино то шкода але то тілько до людей відноситься а не до підкацапників.

obuch59, ejnalej, igor-kit та ще 1-му подобається це.
  17. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Скоріш всього тєща Вашу пильність приспати хоче,так що дивіться:D

obuch59, ejnalej, igor-kit та 2 іншим подобається це.
  18. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    щоб потім захопити колекцію та розпродати її по ціні брухту:smile_6::smile_6:

yaruk, obuch59, ejnalej та 4 іншим подобається це.
  19. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    А тут то Ви і попались,признавайтесь за скіко тєщу пана Бека перекупили,гаявассуворопитаю:D

Veter-59, obuch59, ejnalej та 3 іншим подобається це.
  20. corbie

corbie General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    5.601
    Адреса:
    E40
    операція «тьоща в подпольє»:D

obuch59, ejnalej, igor-kit та 2 іншим подобається це.
  21. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    до речі гарна думка.
    пане Бек анумо дайте номер телехвону вашої тещі я їй пораджу які ліки для вас корисні щоб ви туво, одужали і більш ні чим ніколи не хворіли та не потіли:D:D:D

Veter-59, yaruk, obuch59 та 4 іншим подобається це.
  22. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    А ще натрусити тєщі які хвінанси дарма пропадають і пан Бек не хоче купити шубку доці,то всьо:D:D:D

Пан К пишіть реквізити в приват куди слати залізяку,бо в мене нема бажання її драїти,роботи жах скіко,в мене як в тій приказці шо якби був Іван а роботу на свою шию знайде обовязково

obuch59, ejnalej, igor-kit та ще 1-му подобається це.
  23. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Та я ж не сказав шо її треба не любити !!! Навпаки , казати :"дякую , мааамо !" . Але про всяк випадок таки мати освячений хрестик з розп'яттям ( а кому звізду) на тілі коло серця бо тьоща то є стрАшшшний та підступний звір , котрий маскується під найріднішу та найдоброзичливішу людину . А свою тещу я , м'яко кажучи , не люблю бо вона вже не теща а тільки хижа бабуся для дітей . Ну от уявіть собі людину , котра каже онукам шо їхній тато хтів аби мама померла коли народжувала бо їй робили кесарів розтин , тобто різали ножем животика - а тато тим часом ( о дванадцятій ночі) бив міліціонера коло ресторану .... Я дійсно тоді був коло ресторану ( але не діючого вже на той час "Лахті" - то в нас так колись звався крутий ресторан ) бо навпроти була "Євроаптека" , куди мене відправив хірург який робив "кєсаря" моїй жінці аби я купив там ( і тільки там !) якісь коричневі супердифіцитні та мегачудодійні ліки вже заряджені в шприци бо терміново вони були потрібні аби врятувати жінку . Я прийшов і постукав у віконце бо аптека працювала цілодобово , але вночі зачиняли двері й спілкувались через фіранку . Звісно час йшов на хвилини , я постукав і став показувати рецепт лікаря умовляючи терміново мені допомогти й продати два шприци того клятого лікарства . Та курва поровізорша стала казати "шо ,ламаєт ? падажді - нікуда тваї шпріци нє убєгут !" . Мені не було коли довго пояснювати шо я не наркоман і мене не "ламаєт" а от їй я зламаю хребта якщо чере десять секунд вона не одягне капці й не відчинить аптеку ... Звісно та сволота викликала наряд , попередньо сказала шо якийсь нарік ломиться в аптеку . Вони на подив швидко відреагували й через хвилин п'ять вже були поряд , без розбору перший сержант хтів мене вдарити в живіт але уявіть собі доведеного до відчаю чоловіка , котрий не маючи часу та зв'язку ( мобільного тоді в мене ще не було , тільки радіотелефон "сенао" в машині ) мусив швидко приймати рішення - або удар в живіт ( а я знав як то професійно робилось) вимкне у мене свідомість і я отямлюсь у відділку і буде вже пізно ... От моє тіло й відпрацювало ногою в колінну чашечку того невезучого сержанта ( нога в нього була зламана ) , дякувати мушу старшому групи капітану , котрому я встиг прокричати що жінка на операційному столі і я не наркоман - він зрозумів ситуацію , але поїхав разом зі мною в лікарню ... А потім таки мене відвезли куди потрібно й дві години ми шукали точки дотику через спільних знайомих та розписку про грошову компенсацію для скаліченого сержанта . Отака , виявилась курватеща , шо за для власної вигоди аби відсторонити від мене дітей так вдало інтерпретувала події . Отакоєот , а Ви кажете "любити файну тещу ..."

yaruk, obuch59, ejnalej та 8 іншим подобається це.
  24. buldozer1974

buldozer1974 Hauptmann

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    750
    Лоти
      на продажу:
    317
      продані:
    1.524
    Повідомлення:
    2.123
    Адреса:
    Буковинські Карпати
    Ви дивіться щоб Ваші любімі тещі у пятницю до компів не добралися -бо почуете багато чого цікавого!!!! images (6).jpg

Luftwaffen, yaruk, obuch59 та 7 іншим подобається це.
  25. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Почнуть свої тицьки викладати:D:D:D

yaruk, obuch59, ejnalej та 7 іншим подобається це.
  26. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :rolleyes:Київстар чи Лайф?

obuch59, ejnalej, консерватор та ще 1-му подобається це.