Мовчи. "Грінпісу" на тебе немає... Знаєш, таки ти був правий на рахунок Воїна Кіура (у нинішній іпостасі), чи ким він там був раніше. Зараз он читає новачкам лікбез у сусідній темі за Діда Хасана. Але сам на форумі з"явився через 8 місяців після того, як Хасана назавжди спровадили до баньки. Так що я визнаю, твою правоту в цьому питанні. З.І. Очевидна відповідь "читав, але не реєструвався", не сприймається. Задля можливості читати і писати в темах Хасана, тут зареєструвалася купа народу.
Тю, тобі шкода? Хай собі жиє людина своїм життям. Хто з нас без гріха, і не порушував ні разу правила форуму?
Вітаю панове, 36-37 С, терафлю теща принесла випив та ще якихось пігулок.Телік дивлюся там наш Абрончавіус каже якщо температкра дзвонить негайно 103, подзвонив... Добрий вечір, добрий, прийміть виклик на дім, температу за добу вже 39, рік народження 19..., де проживаєте Кі.......пауза...Юрко ти незнаєш чим лікуватись, випий противогрипне, пропотій, завтра дзвони участковому терапевту, непорушуй статистики, план вже виконано 52.отакоєот.такшо лікуюсь..короче знайома на трубі була, одне х. що больний, я ще по моб. з нею говорив півчаса, коли вже теща прийшла, прийшлось кантору непалить. а ви кажете.Але зараза ломить всього, може точно здатись? так я вже з Боткіна здавався, переробив половину холод. пральн. ще й електрику, бо їхній електрик напруги боїться ай піпец. , нічого пан К. буде і на вашій вулиці свято. пішов лежати бо за мною нагляд, абвер, гестапо відпочиває.
Та аби то так , але може бути й навпаки - мусово роздаватимуть задарма , але ніхто не хтітиме брати ...
Сервус ! Ні в якому разі не ковтайте ті піґулки шо теща принесла - на них пороблено альбо навіть якась повільна отрута !!! Зробіть вигляд шо берете в жменю , а потім під ліжко рррраз ! І повільно так вдавайте шо ковтаєте , та обов'язково зробіть кисле лице для правдоподібності як то наче Вам так несмачно , потім посміхніться крізь сльози й скажіть ледве дихаючи :" Дякую , ммм..амо ..." під ковдрою обов'язково тримайте дулю та ноги навперехрест - бо не повірить і примусить ше випити . Коли вийде з кімнати - пересвідчуйтесь шо вже не підглядає і хутко збирайте ті "ліки" і в унітаз ... Одужуйте повільно , але динамічно й без ускладнень .
Доброго дня !! Вчора було скучно тому вискочив на пару годин на поле! Земля замерзла -але так трохи розвіявся і задоволення отримав !!!
Коли це Шаленчиха іде, і сразу до мене:”Шурон, а який же ти зробився здоровий та красівий!” Ну-ну, думаю, ще тільки цього мені не хватало! Так дулю скрутив і в кармані держу, думаю, давай, базікай! Йонатан. А дулю нашо? Вєнік. А ти шо, не знаєш? Вона ж робить! Вже двох чоловіків поховала, а зараз третього шукає! Ти думаєш, вона просто так біля цвинтаря живе? Я тобі так, Йонатан, скажу. Просто так нічого не буває. )М(
як ви свою тещу нелюбите ! моя теща сама файна теща отакоєот. Але температура зараза плигає, 36- 39, нічо, викарабкаємось.
Юлю прошу не обіжать — там є свіжий сніг, просто як його фотати, то вже буде несвіжий, самовивозом короч… От у Кийові сніг таки вже несвіжий: ПиСи: За дідка не пам'ятаю, може я може й не я…
до речі гарна думка. пане Бек анумо дайте номер телехвону вашої тещі я їй пораджу які ліки для вас корисні щоб ви туво, одужали і більш ні чим ніколи не хворіли та не потіли
А ще натрусити тєщі які хвінанси дарма пропадають і пан Бек не хоче купити шубку доці,то всьо Пан К пишіть реквізити в приват куди слати залізяку,бо в мене нема бажання її драїти,роботи жах скіко,в мене як в тій приказці шо якби був Іван а роботу на свою шию знайде обовязково
Та я ж не сказав шо її треба не любити !!! Навпаки , казати :"дякую , мааамо !" . Але про всяк випадок таки мати освячений хрестик з розп'яттям ( а кому звізду) на тілі коло серця бо тьоща то є стрАшшшний та підступний звір , котрий маскується під найріднішу та найдоброзичливішу людину . А свою тещу я , м'яко кажучи , не люблю бо вона вже не теща а тільки хижа бабуся для дітей . Ну от уявіть собі людину , котра каже онукам шо їхній тато хтів аби мама померла коли народжувала бо їй робили кесарів розтин , тобто різали ножем животика - а тато тим часом ( о дванадцятій ночі) бив міліціонера коло ресторану .... Я дійсно тоді був коло ресторану ( але не діючого вже на той час "Лахті" - то в нас так колись звався крутий ресторан ) бо навпроти була "Євроаптека" , куди мене відправив хірург який робив "кєсаря" моїй жінці аби я купив там ( і тільки там !) якісь коричневі супердифіцитні та мегачудодійні ліки вже заряджені в шприци бо терміново вони були потрібні аби врятувати жінку . Я прийшов і постукав у віконце бо аптека працювала цілодобово , але вночі зачиняли двері й спілкувались через фіранку . Звісно час йшов на хвилини , я постукав і став показувати рецепт лікаря умовляючи терміново мені допомогти й продати два шприци того клятого лікарства . Та курва поровізорша стала казати "шо ,ламаєт ? падажді - нікуда тваї шпріци нє убєгут !" . Мені не було коли довго пояснювати шо я не наркоман і мене не "ламаєт" а от їй я зламаю хребта якщо чере десять секунд вона не одягне капці й не відчинить аптеку ... Звісно та сволота викликала наряд , попередньо сказала шо якийсь нарік ломиться в аптеку . Вони на подив швидко відреагували й через хвилин п'ять вже були поряд , без розбору перший сержант хтів мене вдарити в живіт але уявіть собі доведеного до відчаю чоловіка , котрий не маючи часу та зв'язку ( мобільного тоді в мене ще не було , тільки радіотелефон "сенао" в машині ) мусив швидко приймати рішення - або удар в живіт ( а я знав як то професійно робилось) вимкне у мене свідомість і я отямлюсь у відділку і буде вже пізно ... От моє тіло й відпрацювало ногою в колінну чашечку того невезучого сержанта ( нога в нього була зламана ) , дякувати мушу старшому групи капітану , котрому я встиг прокричати що жінка на операційному столі і я не наркоман - він зрозумів ситуацію , але поїхав разом зі мною в лікарню ... А потім таки мене відвезли куди потрібно й дві години ми шукали точки дотику через спільних знайомих та розписку про грошову компенсацію для скаліченого сержанта . Отака , виявилась курватеща , шо за для власної вигоди аби відсторонити від мене дітей так вдало інтерпретувала події . Отакоєот , а Ви кажете "любити файну тещу ..."
Ви дивіться щоб Ваші любімі тещі у пятницю до компів не добралися -бо почуете багато чого цікавого!!!!