Доброго дня,що пан К. знов куцопала хочуть,а коли я пропонував просто в дарунок,то не вірив,ще раз гаяваспитаю кому куцопала
Вітаю ! На вулиці -7 , похмуро , тихо без вітру . Сніг вчора прогорнули на вулиці , хоч ходити по людськи можна .
Доброго дня .добрим людям.-7.вітру ніц.Комфортно.в хаті біля каміну.Дороги не горнуті.снігу по коліна.
Всім доброго дня! -7,вітерець,сніг не падає. запуситили кілдозєр по дорозі а це вже мона і город попасти
Доброго дня! -10, сонячно! Вітаю всіх Іванів, Іванок та Івановичів! Зимові свята йдуть до свого логічного завершення! Мо, вже й весна скоро! Гарного всім дня!
так хтож так саджає?! бур треба, риболовний теж підійде але слабенький, якщо земля крепко замерзла то може зламатись. а щоб бурити добре було то тре гусячим смальцем постійно змащувати. так що хапайте бура та на город картоплю саджати. в квітні будете спекулювати молоденькою картопелькою за скаженими цінами
от якщо не розумієшя то мовчи ліпше! танамід тілько рибу ловити гарний, а для городницьтва непідходе бо ямки великі робе.
та то бідні люди в яких городу на три гектари нема, тож і мушуть якось пристосовуватись та вирощувати собі городину. маю знайому дівчину з америки так вона теж коли в нас тут два чи три роки жила то на підвіконнях та на бальконі вирощувала городину. отакоєот
Бурити города не буду, бо ще динарії тим буром перецегокаю. А так хоч поки пан @NIA не приїде з МД вночі, сам потихеньку їх покопаю)))
І не тільки риби. Він якось був тут написав, що у них прямо в місті на річці завелися бобри. А потім я його пару разів питав за них, однак він почав морозитися, мовляв, нема бобрів. Питання: хто вгадає з трьох разів, куди поділися бобри, і звідки в пана К. есесівський плащ із бобра?
ну то і сидіть без молодої картопельки якщо так. чи мо ви чекаєте щоб пан @NIA вам ямкм накопав коли дінаріки шукав а ви туди відразу картопельку повкидаєте? теж непогано чужими руками усе зробити. так мо йому тре сказати щоб відразу зі своєю картоплею приходив та саджав щоб часу не гаяти, га?
а знаєте що саме цікаве в цьому? а саме цікаве в цьому те що пан Алекс свою світлину виставив. а на мене стрілки переводе. отакоєот
так він вже б\в! мені такий нетреба тим більш що вона по ньому брудними ногами вже потопталася. З.І. а чи не ви ото посилання давали на розповідь про старого діда який і горілку варив по трошку і рибку ловив та полював при забороні та ще і духів вигонив. польська розповідь. а як зветься забув7