Оце щойно прийшов з церкви, відстояв службу і набрав свяченої водички. Черговий раз переконався, що самі набожні бабульки - це велике зло! Стоять, хрестяться і скоса одна на одну поглядають, батюшка ще не закінчив воду освячувати, а вони як ломануться щоб першими води набрати! Справжня орда а не бабульки.
ні. інший. гарний такий пан вчитель,тим більш знає те Жовтоводська битва була, принайні каже що знає, та запрошував перевірити його теорію як сніг зійде. хоча оце дивлюсь що пан Артанія поганому школяриків не навчить, він навчає розумному, доброму, вічному.
А ви що - податковий інспектор? гаяваспитаю? Ложку я знайшов, швей-царьску для кави. Ось. А ще жменю долярів українських грошей - на кухоль пива вистачило!
Звонит Абрам Ивану: - Иван, ты больше к нам в гости не ходи. - Почему? - Понимаешь, вчера после твоего ухода у нас пропала серебряная ложечка… - Да ты что, Абрам, я не брал! Как ты мог такое подумать! - Да и мы с Сарой ложечку через минуту нашли. Но, знаешь, неприятный осадок все-таки остался.
Перебрехали трохи анекдота! Повинні бути Абрам та Ізя! Бо Іван і справді б ложку спер. Де тут тоді анекдот?
пане Р% пропаную дуже добре обміркувати ваше прохання. бо в тім році, верніш в поза тім, один теж попросив грошів, на пиво йому не вистачало.ну я як людина добра та щедра дав йому і на пиво і на горілку і на цигарки заразом, хтів дати ще щоб було щось на зуб кинути але він дуже просився та казав що йому і того досить. так що дивіться можу і вам дати.
ні, не податковий. просто цікаво що можна у піску на пляжі крім бухарських дінаріїв знайти. тому і запитав. отакоєот. а ви кажете
Доречі, стосовно пляжу ... Согодні всі, як скажені ломанулись на центральний пляж, ну то шо собі робити, подумав я, та й пішов, взявши дочку та дружину, все одно, тре щодня гуляти. Народу було, шо вошів на бомжі, ажіотажу додавав безкоштовний чай (нарахував 2 самовари на 200 літрів) та освячена вода, доречі, теж безкоштовна (автодіжка та Дніпро) -)))))))))) Москальські попи розповсюджували літературу у вигляді флаер-підказка "як не попасти до секти" (то для семак добрий кульочок), але, свідомі запоріжці, у вигляді україномовних дідів-пенсіонерів, розповсюджували антимоскальську розпечатку (не пожаліли своїх грошей, нашльопали на ксероксі), закликаючі не вірити "масковським папам", от така ось була "ділема" -))))))))) доречі, ось кусок пляжу в онлайні http://webcam.zp.ua/?nab#camera на іншому боці (де не видко) все більш-меньш організовано намети для перевдягання рятувальники звукотехніка водний подіум для попів туалети инше
Сервус , ґутен таг ! Даремно Ви на Касіо таке кажете - він за одне тренування до 10 тон зіліза рухає туди сюди , він має м'язи як сталеві канати бо спорцмен ! Це ми потихеньку сальцем , м'ясцем та іншим вітаміном "це" бавимось та обростаємо мозолями .
а що толку з того що він задурно ті тони двигає? от якби він вагони розвантажував чи вуголь копав то це одне діло, то польза усім від цього а коли він тяга ту залізяку без ніякого толку. отож бо і воно. та і мушу вам розкрити страшену таємницю що оте тягання дурне здоров'я не додає а навпаки відбирає, поки молдодий воно не відчувається а як за сорок років перевале, та які там сорок, за тридцять у крайньому випадку тридцять п'ять, от тоді потроху починає відчуватись і з кожним роком усе більше і більше. так що тягати оте залізячча то дурне діло, тілько здоров'я гробити та ще за це і грубі гроші плятити. отакоєот
Та далеко катати , і снігу мені ніц не треба . Краще сам приїзди та заберай із мого повіту весь сніг .
Гроші за спортзал я не плачу , для мене як ветерана спорту безкоштовно , та й школярі платять дрібничку 50грн в місяць . Люди ходять різного віку , он мені 35 . Є чоловік який в 45 ходить , а починав десь в 17 . І нічо все як і у решти , звісно шо має болячки , бо в такому віці болячки є в кожного , але ж виглядає як людина , а не бочка сала на тоненьких ніжках . Доречі розвантажування вагонів і кайлування в шахті то є якраз і гроблення здоров"я . Чомусь жодний начальник не спішить вагони для здоровля розвантажувати , а ганяють футбол чи волейбол як лосі по спортзалу , аж не вулиці луна йде .
БЛИН !!Да у вас там золота жила - поки ти олени бикують треба им кармани облегчить.Так сказать получить субсидию.
Тепер ясно як ви там на катку підробіток собі організували . Шкода шо черевики без карманів , а то вже б олігархом стали , та в верховну зраду балатувалися
Та я в ті роки і заліза не тягав , не бухав , не втикав не бикував , старшим помагав у підставах участі не брав , ногами трохи махав та турник підкорював ... Але після сорока років всьо єдно старість інколи нагадує про себе то хворобами усілякими ( не венеричними - бо тут дехто зразу почне інтерпритації непристойні впихати ) та лінощами . А он Сталоне й досі в кіно знімається хоч вже й не боксером а тільки старим зморшкуватим тренером , але скільки йому років - мать більше ніж сорок ...