Доброго ранку! Снігу ніц, з даху знову кап-кап. В Роставиці ополнку не зробиш, бо мулу більше ніж води. Вольовим рішенням вирішив прийняти ванну. То приїздіть — я Вам намалюю… на полотні пензлями. Недорого за ціною матеріялів
приємно! Уважаемый obuch59, администрация форума REIBERT.info поздравляет Вас с Днём Рождения и желает Вам всего самого наилучшего! Пусть сбываются все Ваши мечты и желания! Мы рады уже только тому, что имеем возможность поздравить Вас на страницах нашего форума! С Днём Рождения!
Доброго дня, шановне панство!Усіх зі святом!Добра,миру і злагоди у вашому домі! Внас зараз -5,а холодно,наче в -20.... Піідкажіть мені,будь ласка,може хто знає,де можна купити дитячий металодетектор?
Мо такий підійде? http://masteram.com.ua/ru/Metal-and-Cable-Detector-Bosch-PDO-6.php Я таким замість пінпоінтера користуюсь.
так то тре Дарксідера поштурхати або Вінтера але другого проблематично вони кюлтюрна атдихають, бухає коротше
Вітаю зі святом , будьте здорові ! Погода гарна на око , але погана для пересування : -10 , вітер знову наберає оберти , сонячно ( навіть проти сонця починає капати зі стріхи ) , по вулиці місцями перемети вище пояса , центральні дороги розчистили , а от у бічних вулицях страх і армагедон , але чув трактори на нижніх вулицях розчищають . Місцями намело вище пояса . Вже відкидав і у себе біля будинку і біля будинку покійної бабусі на сусідній вулиці , отакоєавикажете .
А може не тре ,я мав необережність позичити імпульсника ,так нажив собі врага в лиці сестри,племяш знайшов де є залізяччя,куди здавати їм не треба казати,вийшов із под вліянія мами,сказав ну їх тих свинів та остальних дармоїдів в хліву,знайшов по дешовці скутера,ну коротше проявились в нього замашки сепаратизму підкріпленого хвінансово
Вітаю. В нас зовсім снігу не випало, але такий льод скрізь по дворах накатаний, що можна кататися на ковзанах. Йти можна тільки майже не відриваючи ноги... Ось , вгадайте хто водій мотоблоку...
А,одразу не збагнув! Хоча я граюсь так: сідаю на пляжі і поряд із собою пересипаю пісочок совочком і одночасно соваю непомітно Бошем.
2010. рік.Кожанка. Біля самої станції шукаємо бійця, якого розстріляли свої ж.Як казала бабця "кацапи". З електричи постійно валить народ. На одній стороні таблички просто напис, а з другої я почепив назву загону. Підходять з тракрними мордами, читають на другі стороні і ржуть)))Цікава була історія, якщо комусь цікаво-розкажу.
ну якщо ти вже звільнився то катай та допоможи дядьку Бучу бо він вже старенький і сил в нього малувато а снігу в нього багато. а за це я дозволю тобі узяти собі дві півлітрові слоїки снігу, більш не чипай бо в мене усе пораховано.
тут в одному силі де влітку хутір били то вчитель історії який рабсилу у вигляді школярів предоставляв розповідав як вони залізо шукають, школяри. отже збирається їх тічка зі скількох там осіб а ключка одна на усіх, і визначають як будуть в цей раз шукати. на фарт чи на хабар. тобто якщо на фарт то кожен по черзі маше ключкою до сигнала, як тілько сигнал то передає ключку наступному а сам копає. що викопав те і його чи то шматок дроту чи бляшанка чи тракі так по колу, а от якщо на хабар шукають то усі знахідки стягують в одну купу та здають а гроші ділять порівну незважаючи на те хто що знайшов. от такі підприємливі школярики. одне добре що якщо щось старовинне то тягнуть пану вчителю.
Вітаю, панство! З Водохрещою! Нехай ЖИВА ВОДА очистить нас від нечисті та всього злого, принесе радість та мир у наш дім!