Доброго ранку ! За вікном -5 темно. З Водохрещем будьте здорові !!! З Йорданською святою водою! Щоб Ісус, що охрестився, завжди в потребі заступився. За весь ваш рід і за родину, за нашу неньку Україну. Щоб гості з”їхались бажані. Христос хрестився у Йордані!
зі Святом Водохрещі панове. незнаю скільки там на дворі градусів але вітерець наче троха вщух і сніг знов почав сипати. ото наконсервую на два літа у перед.
довідку а не світлину, світлину і я можу надати будь яку. а от довідка завірена мокрою печаткою від гебітскомісара то зовсім інша справа, а втім таки прийдеться вас перевіряти та робити ревізію нелякайтесь це не больно, перший раз звичайно жахливо але потім звикните. отакоєот
З Водохрещем будьте Всі здорові! Вітаю. -7,вітер але сніга нема. позаметало і так багато пішли з ранку гребтись а потім ревізія
Довідки безкоштовно зараз ніхто не видає, тим більше в гебітскомісаріаті. А на довідку в мене немає грошей, ото якщо Ви мені вишлете шекелів, то зроблю довідку.
Доброго ранку панове, - 6, сонячно, вітер стих. Запалив газ в будинку, бо термометр 9 С показує міняю мобілку на сало.кому потрібні електробритви на запчастини, подарую. отакоєот.
ну я ж обіцяв що сніг у буде вдосталь та шо ще піде. отож бо і воно. дйадйа ізя плахова ні пасавєтуєт© пан Р%