ну звісно що картоплю, вино в мене в іншому місті стоїть так само і варення теж. та щось борщу захтілось та щоб добряче часником був заправлений та з перчиною червоною от-такеною. аж слина потекла як згадав.
до сибиру самі емегруйте, на алясці гарно але мені туди не треба. а що до кльйазми якоїсь то вам видніше бо ви там про багна знаєте
Да, біля синагоги в валянках багато не вторгуєш. Друге діло "Чувякі Акушинські" Ато якби в таких ввечері в найближчу кнайпу загребти, всі кобіти б офігєлі!
Вітаю. Всі спочатку впізнали білу українську хату біля річки. А тут на, тобі Індія... Який він там грошовитий. Навіть на штраймл грошей не вистачило. Так у кипі й ходить.
о що занйшов. а кацапи у цей час вигадували нову модель личаків До интернета В 1910 году в Бельгии была предпринята попытка создания Mundaneumа - "города интеллекта" - прообраза всемирного банка знаний, который, по задумке авторов, должен был охватывать все области науки, культуры, природы.. и так далее Была введена десятичная универсальная классификация всех знаний База данных достигала 12 миллионов карточек /150 комнат/ Время поиска всего 3-5 часов.
ну мо в тебе і реве а в мене поривчастий вітерець. то не страшне але інколи у котлі зворотня тяка образується і дим в хату трохи просочується, то мушу час від часу провітрювати.
а де це усі? чи поховались та сало рахують чи снігом позаметало дроти і і-нету нема чи просто злякались погоди. гаяваспитаю
У Центрі погода більш-менш нормальна, дякувати Богу. Снігу не було, тільки вітер сильний. А за погоду в пана Касіо чув, замело геть. Схоже, Ваш гешефт із снігом цього року провалився.
В зв'язку із падаючим брентом і ростучим доляром, рахують в що краще гривну вкладати: сало чи шекелі?
Тю, а що тут думати? Сало наше все. У голодну годину шекелями не наїсишся. А сало їстиме навіть найправовірніший єврей. Загалом, вкладайте у що завгодно, окрім рублів.
то і добре, хоч чимсь пан КАЦіо займеться бо вже геть дупу відсидів за тим компом, хоч якесь фізичне навантаження в нього буде бо вже геть салом заплив.
ну і що сидимо? сподні тілько на сраках протираємо! ану чимдуж катайте ось сюди та відайте дядька Буча з нарожденням https://reibert.info/threads/obuch59-z-dnem-narodzhennja.452953/page-3
Треба у все потроху. Трохи в сало, трохи в борошно щоб мацу пекти, в шекелі і тушонку з куГочки. Нема в мене нічого!