А як лишилось у раскопи?Та коли багнюка теж зручно.Коротше шоб не копати дурно пробиваэте яму и знаэте де копати-у якому боци.
снігу насипало, і ніхто його нерозгортає, ледве проїхав, добре хоч на коп непоїхали, так би 12 місяців в лісі зустріли б , китайських
як там колись казали кручу-вірчу абмануть хачу. за вніматільнає зрєніє музчіна палучаєт дєніжную прємію© було цікаво спостерігати за наперсточниками на вокзалі у сімфє, тоді тілько совєти сконали.працювали у чотирьох. один крутив а троє підставних які постійно вигравали та своїм прикладом заохочували зіграти лохів. а я тинявся від нема чого робити та чекав коли нарешті почнуть тролейбуси курсувати щоб дістатися алушти тож і спостерігав за ними щоб якось швидше час минув.
Вони ж вам сплатили %, і не сумніваюсь. Пам"ятаю той вокзал, то не те що вийнять.... тю, ні сісти, ні стати місця не було.
я тоді ще не був консерватором і не взимав свої чесні бартні відсоточки в ночі було трохи спокійніше, потяг ковель-сімферополь прибував десь о 3 ранку а тролейбуси починали курсувати о 6 чи о 7. і треба було якось згаяти той час. то зараз різні розваги є, інтернети з вай-фаями, кавярні цілодобові, та інше а тоді там ніякого сервісу не було, зал очикування та вбиральні от і усі розваги тож пасажири і розважались хто в наперстки хто в три карти а хто книгою. одне тілько задовбувало, спокійно не можна було запалити відразу невідомо звідки зявлялась якась постать а то і дві та стріляли цигарки, з цигарками тоді велика напряга була. але в мене тілько раз стельнули і більш не підходили в мене партагас був а його чогось недуже якось хтіли палити)))))))
Вокзал,то територия тещи пана К.Там у неи все свачено и мэнты прикормлены.Пан К-володар ганку синагоги.
ви ото від старості та від того що окуляри в пана дохтура вкрали а вони вам не підходять знов усе переплутали. з валізкою то якраз я а поряд то моя хатня тваринка. бо я завжди за екологію отакоєот. а ви кажете
"О, молодість! О, юність парубоцька!" )М( В другій половині 70-их мене туди регулярно возили ущемлять і украинизировать. Їздив і 88 Ковель-Сімф, і ще якимось зі Львова. Приїздили зранку, пакували в тролейбус. По дорозі дивували назви типу "Ізобільноє". От, думаю, розумні люде відразу ж придумали своїм селам гарні назви, не те, що наші Жидичини, Хорлупи і Гаразджі. А потім, після одного з поворотів, над головою з"являлося море.
я коли ще дуже малим був то ми до малорєчєнскава їздили, там мені подобалось мо через те що малим був)) потім спробували євпаторію але не те, стпе навкруги, не те, потім років скілько під фєодосію їздили у таке собі сільце бєрєгавоє, там і золотий пляж поруч але з усіма перевагами був один суцільний недолік, море холодне, якщо прогріється до +18 то вже дуже гаряче вважалось, а все через якісь там течі. а потім до санаторію утьйос, це біля малого маяка. от там добре, хоч і пляж з гальки а не з піску. і прерода, старезний парк графіні гагаріной з замком в якому була адмінбудівля та столова і розваги вже інші, кінець 80 початок 90стих. але одне замітив. у продовж усіх цих років сервіс незмінився там, як був у 70тих таким і у 90стих залишився, тобто гімняний. але хоч зараз мо дійде що з таким сервісом до них ніхто не поїде, до турції дешевше та спокійніше зара поїхати ніж до крима. а як вернемо крим назад то тре усіх тих крисчанів до кацапії депортувати бо вони мріяли сконати на кацапії
який новий нюренберг, ви що?! чи в нас ліхтарів забракло чи осики на кілки нема, чи врешті решт чорне море так обмеліло що і баржу не втопити з кацапами?
Зачем на баржу , не нужно , нужно рационально использовать труд предателей крымских и донбаских . Одни будут окультуривать сиваш , обустраивать пляжи , другие разравнивать териконы и садить леса на их месте .