А у мене в березі гриби ростуть Що там про Ніл-мул роказували? Хто в Роставицю зимових грибів накидав?
Доброго дня.Снігу навалило,що аж цицьки у снігової баби повідпадалиЗранку збиравсь на працю,але вийшовши на поріг передумав.Довелося вигрібать.
Е свижий,приходить пригощаю.Анекдот-Куме вчорашний борщь будете?-Звичайно,такий голодний що кабана би зъив!-То приходьте завтра.
Шановні повернувся з міста ! Захотілося солянки-тому пішов за інгридіентами!!! СКАЖУ ЩО ГРИП І КУРС --РОБЛЯТЬ СВОЮ СПРАВУ!!! Добивають простий народ!! Світлини робив до і після обіду!!! Ну що радіемо разом!!
Толян обстись!Это банки разные.Мог не выходить курсы и их изменения есть в интернете онлайн.Ты что уже ходить начал?Я думал что пальцы и на ногах пообрезал.
https://reibert.info/threads/tarilki-vermaxt-ljuftvaffe-ss-d-a-k-rkka-aljuminijeva.664842/page-2 акція!!!
тут купляв а от назву непамятаю. такий собі з дужкою в якій котушка. просто незнаю чи потрібен він мені якщо в віратора є діскрім.
С вечером панове ,-6 где то , скользко , три раза упал два поднялся , так вот и получается . Шо тут нового ?