Так от у мене в продажу завжди свижий сниг-экологично чистий,без мочи и гмо на,круглий рик!Дилерам видаэться спецодяг!
Полоній!доброго дня всім!за вікном зюзя.в хаті напалено,готуймось до Вечері,ганяємо Скота з кухні))))))).вчора їздили трохи до лісу<земля мяка під листям,та шось ніц крім шмурдяка небуло.певно все в полях.а там не копнеш-на бетон замерзло((((>
А кислотні дощі - це коли в повітря насичене, наприклад окисом сірки, попаде волога від дощу. Утворюються різні таки собі сірчані кислоти. Отак от. І потім. Ви ж не будете стверджувати, що отой чахлий хлопчик дзюрить кислотою?
То як тучи проходя над рашкою,то насичуються гимном,бо то нация дуже говниста,и э шанс шо пан К скоро продаватиме шоколадний сниг!
Вітаю ! На вулиці холодно -11 , хуртовина , дме холодний , противний , скаженний кацапчук . Ні від чого я не ухиляюся , живу по місцю прописки . Моя спеціальність їм не треба та й строкову я не служив , і стан здоров"я не геть підходящий для армії . Ну і чого гріха таїти не горю я бажанням туди йти . Не відразу , через 3 - 5 місяців і на передок , а там вже як карта ляже . От тіко випробовувати долю я не хочу . Щоб не шукати воду в пустелі треба просто не попадати в пустелю от і все .
А ви думаєте вервольф чому паламатий?бо Вінтер<в миру Мурад аль-Шах> вже там поґуляв)))))))).дзвонив вчора.обіцявсь на пиво заскочити
пінпойнтер дуже корисна штука при утилізації старих дерев'яних стовпчиків (у них цвяхів мабуть 100 шт. на см.(((()
Може вин ото перепудився,бо шапка разговарюэ?У нас в танковому полку таке було-чурбани не розумили як це шака може розмовляти.
Доброго ранку, шановне панство! -7, сніг лупить! робочий тиждень почався! В нас під боком відкрили цього року новий гірськолижний спуск Буковиця! вчора трохи понабивав синців...але гарна гора та й траса не погана! Миру та добра всім нам!
Доброго дня усім працюючим і байдикуючим!!! Пан консерватор після учерашнього походу до генделека вже сніг продае---каже що у нього найліпший і еко чистий!!! https://www.google.com.ua/webhp?sou...on=1&espv=2&ie=UTF-8#q=маловато+будет&tbm=vid