А в чому там відмінності та "моменти"? У трьох словах, бо гуглити не хочеться... А як же шаббат? Чи Ви ігноруєте?
В законі до цього часу майже нічого не обумовлено про права і обов'язки старости. Натомість сказано, що Положення про старосту затверджує рада об'єднаної громади. А якщо попросту то видача якоїсь довідки буде виглядати приблизно так: людина звертається до старости, який виписує той папірець і у визначений день несе його на підпис до голови об'єднаної громади, а потім в день видачі видає людині. Тобто людині треба буде прийти двічі та ще і через певний період часу. Скажу для прикладу, що зараз (якщо звичайно місцева влада не корчить з себе велике начальство) 95 % довідок можна видати людині одразу.
Але ж питання про об"єднані громади зараз іще не вирішено. Вони створюються рішенням громад сусідніх населених пунктів. Наскільки мені відомо, народ не дуже того хоче. Нехай не голосують за об"єднання громад, та і вся пісня.
Все було б добре, якби за це голосували люди на референдумі. Але голосують тільки депутати - частину з них заставляють голосувати "правильно", бо по селах це як правило або бюджетники, або "бізнесмени", інших банально купують.
піду мать до крамниці прогуляюсь, погода гарна, лагідний сніжок сипе та вітерець закручує його в своєму танку.
Зараз в наших краях формують нову гірсько-піхотну бригаду. А ось цікавий матеріал про її попередницю в часи Речі Посполитої: http://joanerges.livejournal.com/549771.html
Та поки ні , ше не геть старий і не геть жид , отакоєавикажете . Звісно шо не ігнорою , он вчора сало в три літрові слоїки напихав .
Поки що в наших. Місцевий начальник карного розшуку вже дні рахує, коли ж поїдуть, і він зможе баян порвати. Хоча і достойних людей там теж немало. Будемо надіятися, вони будуть задавати тон у колективі.
Привітавсі ! А скіко Ви знищили комуняцької наволочі за той переод доки старостували ? Чи мо паротяги в Жмеринці виводили з ладу коли в стройотряд збирались ?
Коли я був рік назад мобілізований --то вже тоді набирали людей в гірно піхотну бригаду ---десь якщо не там то біля Вас!!!
Хочуть!!! зараз через дві неділі нова хвиля ---так що хто не був той і не буде ---а хто чесно відбомбив --на другий круг в примусовому порядку!!! Будете видіти!!! хоча можу й помилятися!!!
Будуть і ті що були і нові. Багато з тих хто пішов у перших хивлях, одразу після повернення виїхали за кордон. Десь просочилась інформація про вікову категорію - 1970-1990 р.н.
усе вірно сказав папаша мюльер. нікому вірити ніззззя, такі вже часи настали, мені можна! отакоєот. а ви кажете