У Ваших краях то вже є досвід. А нам вперше таке пропонують. В часи німців ця посада називалася "Начальник громади". Ну а старосту ми знаєм тільки весільного
Якщо набридне бути безробітним - балотуйтеся. Думаю, у Вас вийде. Будете продавати талони на відлов та повішання комуністів.
Якщо я НЕ захотів бути, хоч номінальним, але все-таки начальником громади двічі - 25 жовтня і 27 грудня, то бути "весільним" старостою (а саме такою буде посада) тим більше не хочу
Доброго вечора Панство!! У нас трохи зимно -але не занадто!!! Повернувся теперо з ялинки -людей не дуже -вже актуальна розмова про грип!!! Хильнув пару стаканчиків глінтвейну -зів кусочок мяска підсмаженого тай додому!!!
то давайте ми з вами концесію зробимо. ви будете старостувати а я буду тальони продавати та інші питання вирішувати. гроші 50\50 домилимо.
як то немає?! знайдемо !!! їх багато,є і таємні. так що треба їх усіх декомунизувати а майно конфіскувати. потім щось на аукціоні продамо щось собі залишимо, а щось і на церкву дамо. отакоєот.
Там народ такий шо сам розбереться . Якшо й лишилися камуняки то місцеві ( своїх не рушать бо то свої ) , а чужих там вже давно ніц немає .
Кажіть шо старий , бо обкладе відсотком за бездітність чи за безшлюбність ( за те шо жиєте спокійно без дружини ) . Воно вам треба ?
ми будемо ретельно шукати та набувати досвіду, як досвіду набудемо багато то далі будемо просуватись, прямо на києв. там по під києвом теж камуняк багато. тож тре їх усіх декомунизувати та усе майно конфискувати.
У мене в селі залишився ще один колишній 1929 р.н. (молодших вже давно шляк трафив). Був секретарем парторганізації, а у 1989 повісив на хаті червоно-чорний прапор і заявив, що в партії був за завданням ОУН. Може і так, бо ніби по всьому підходило, але товариші-комуністи заявили, що він збожеволів. Хоча ніби і не схоже.
Всьому свій час , зара Неділя то відпочиваю і від штанги і від снігу . Почав дивиися оцей серіал http://baskino.club/serial/2155-igra-prestolov.html Наче нічо так , дивитися можна .
от бачте, а кажете що нема. цей випадок потребує ретельної перевірки. а якщо пошукати то ще знайдеться багато. так що одного тальона вже можна продати. яку ціну будемо виставляти щоб і купували швидко і нам було грошів?
от жеж ледацюга, аби тілько нічого не робити. цю ігру престолів я років скілько тому дивився, дуже затягнути. зараз ще 4 та 5 сезони на компі маю але все ніяк не подивлюся.
а ти себе вже до старих жидів причислив? а те що мені нетреба то продати можна, комусь та і згодиться.