ще один з паламаним термометром. в мене ліше-4 та і снігу небагато так що най ще мете! а ви лейдаки працюйте, відкидайте сніг, пиляйте та коліть дрова, топіть у хатах грубки. нема чого ото байдикувати, свята скінчились.
в мене ні! а 19го щє й подвійноє! в таку хуртелицю кидати сніг хочеш щоб я підхопив шось? а потім каблєткі ковтав замість сльози варення! і щє, то в тебе градуснік поломаний а в нас з паном касіо градусніки робочі
Сніг треба не відкидати, а закривати, поки погода дозволяє. Досить тут монополіста терпіти. А свята закінчуються після 19-го січня, до того все свята.
Мо й так , але на вулиці -10 і дме кацапчук шо аж в електро-дротах гуде , так шо на ранок мать буде ше холодніше . Добре хоч заривати той сніг не радите . По мені то най лежит той бридкий сніг де впав поки не розтане .
ну то не страшне, підхопиш то і підхопиш. тим більш що тобі вшистко єдно вживати неможна, ти тоді некерованим стаєш і можеш когось або багнетом заколоти або сокирою зарубати. так що відкидай сніг і не бубни.
а тобі аби тілько не працюівати. ти ще і восьму марту святкуєш аж гай шумить. а що до монополії так я усі права викупив та захистив. як будеш конкуренцію створювати то я тебе залишу без отсніх сподніх, і все законно, по суду, по міжнародному праву. отакоєот
оце щойно вийшов на ґанок цигарку випалити. гарно так на дворі, сніжинки кружляють у своєму скаженому вальсі у жовтому світлі ліхтаря, на дворі нема нікого, не чути і автівок, лише Бася вискочила на двір та чкурнула під веранду по своїм котячим справам. а в хаті тепло та затишно, потріскують дрова у грубці, про щось незрозуміле бубонить тель авів зор. отакоєот. а ви кажете зима, сніг, вітер.
ви таки добалакаєтесь що вас і Вінтер неврятує. до речі де він? він мені дещо винен та і не тілько мені але ще і пану Алексу, тож ми мусимо вимагати щоб він відкопував те що він винен та передавав мені.
приїжджав до мене вчора, він вже місяць як культурно віддихає. а позавчора його ледь цуценята не порвали на відомо який прапор
стидаюсь спитати, але ж все ж таки спитаю. а скілько ж вам дідусь рочків, га? бо щось я дівлюсь тут один пенсійний фонд почав збиратись, ото тілько що і є два хлопа то сусід КАЦіо та Камазіст. отакоєот
...."в темному кутку приємної форми пикатий тєлєвізор “Sony” показує смішне і водночас з тим трагічне кіно. Це не Кустуріца, і не Грінуей. Це засідання Верховної Ради. Депутат. (у тєлєвізорі). Поки ми з вами отут теревеним, пенсіонери не получають пенсію, солдати патрони, газовики газ, нафтовики нафту, а в Дніпрі перевелась риба, а в коморах миші, бо нема що гризти, так що без Росії нам, товарищі і панове, повний гаплик, що не ясно? (Зал засідань погрозливо гуде)".
тоді ясно. після його "культурного" відпочинку потім жертви та руйнування у промислових масштабах з'являються. най вже одружується нарешті бо так і залишиться одинаком та постійно усе рушити буде.
З радістю . І продавати не буду - віддам даремно і не тільки свій , а ше й з усього жидівського міста най сніг заберає .