Вітаю ! На вулиці -5 , дме холодний скаженний кацапський вітер ( най би його шляк трафив і холєра вхопила ) , похмуро і гидко .
Хе, а в нас ніякого вітру, я тільки но з сінагога, погодка супер. От тільки дорога... Передній привід навіть не рятує
Вітаю зі святою неділенькою. -9, вітер, зимно. Інформація для роздумів з сусідньої теми: В Черкасской области проходят первые в Украине выборы старосты. Выборы проходят в поселке Ирдынь, который входит в состав Белозерской объединенной территориальной общины. На должность старосты претендуют два кандидата. Количество избирателей в поселке - 683 человека. 24 января в Украине пройдут выборы еще 30 старост. В Хмельницкой области выберут 13 старост, в Черкасской - 5, в Запорожской и Ровенской - по 6. Напомним, институт старост был введен с принятием закона "О добровольном объединении территориальных общин". Старосты избираются по решению местного совета в селах и поселках объединенной территориальной общины за исключением ее административного центра. Хто із присутніх балотується?
Не обманюйте, при Ільковичу старост не було. "Тоді парядок був. Не те, що"... (с) Ні не так. Як сказав один нинішній ув"язнений: "вешать будем потом".
Це не рахується. Таким і я був. А зараз старости і поліцаї справжні. Можливо, навіть дозволять повісити справжнього комуніста.
а що це за неподобство? чого тему знесли, чи знов неможна кацапів та камуняк ображати? вітаю панство. на дворі легенький сніжок та вітерець, коротше гарна січнева погода яка передає вітання сусідові КАЦіо
А хто його зна... Мабуть є якийсь модератор, промоскальських поглядів, якому давно вже пора " за клуню"
Тоді старости човпли лише октябрят і піонєров, у своїй віковій категорії. А зараз справжніх комуністів вже і не знайдеш.
і тему про зїхавшу з глузду кацапію теж чогось закрили. хоча я знаю чого. там одного прохвесора кацапського послали і він пішов але дуже образився що його послали і не хочуть з ним рюзьґим мати взагалі ніяких справ.
мо в тебе туво, градусник поламаний чи то просто від тебе самого холодом тхне так що усе навкруги замерзає, га7