Я устал бороться с куревом... Зеленого змия прибил легко, а вот сигареты... Еще работая на "Квазаре" (бывший "Кристалл"), наш нач. участка (дед, всю жизнь проработавший в наладке) говаривал- ни разу не видел электронщиков без сигарет и кофе. А нашу мастерскую называл не иначе как "НАРКОЛОГИЧЕСКАЯ ЛАБОРАТОРИЯ".
Я ще так роблю: Свіженьке сало з сіллю, перцем, часничком та зеленню через м'ясорубку, потім на чорний хлібчик!!!! Ммммммм!!!! Головне більше 2 тижнів в холодильнику не тримайте, бо часник гіркне і смак стає не той. Але, як правило, більше декількох днів це сало не затримується. Сам не знаю де воно дівається... "Сало якщо є, то його зразу немає"
Давича в прошлом году с со товарищ посадил табак листовой и самосад , геморройное дело получается . Посадка поливка и щипание пол беды , а вот сушка и приготовление до кондиции там целая наука . Короче половина урожая пропала просто , пересушили .
от весело у сусідній темі кацап пляче що ставлення до кацапів тутпогане стало. а всьо через те що ми люпмені а воно прохВВесор цілий.
Тля и табак?Шось не то.У мане як тля зъявляэться то настоянкою из недопалкив обробляю и тля тикаэ до сусидив.