На Єханурова схожий. Пам'ятаєте в нас колись був такий прем'єр-міністр? При Віктору Андрійовичу Миздобули
Колись ( років двадцять тому ) сільнєйшо захворів шлунковою виразкою і покинув диміти . Тепер коли захочу - можу випалити смачненьку цигарку , але залежності вже не маю . Особливо пахне свіжо-розпечатана пачка й хочеться закурити після гарного застілля , але виплюну й піду геть і забуваю . Оце зараз прямо уявив шо піду курити й мало не блювонув , правда я зараз трохи хворий на застуду - а так завжди лежить декілька пачок "парламенту" і інколи закурю .
Малувато у Вас стажу — я з 87-го, от думаю вже пора кидати, бо горючку жаль по ті цигарки їздити. Тому викурюю 1-2 на тиждень))
Та те миздобули офіційно мало назву любийдрузь , а отих їханурових та шуйгів у мацкалів за такими окулярами не розрізниш бо вони як китайці всі на оноліцо .
Мовчки Вам заздрю! А я вже "кинув кидати" палити. Кожен раз це читаю, боюсь, але рука до цигарки тягнеться:
Доречі, в кого є на кабельному "Плюс плюс", раджу включити . Дивлюсь з доцею Чіпа і Дейла в українській озвучці! Красота!!!!
Борітеся і поборете ! А такі думки ( залишилось...) женіть геть і уявіть собі що хтось з Ваших ворогів чекає коли Ви таке скажете чи подумаєте й з кожним днем очікування сам слабшає . Я ось зараз хворий , але борюсь та не падаю духом аби вже наступної п'ятниці таки поїхати в сауну , тобто маю ціль . Кум приїхав з "метра" - купив мені всяких смаколиків , сітку картоплі і польську "Зубровку" , але я пити не буду бо вживаю ліки й не хочу аби печінка та нирки сказали "допобачення" отже маю силу волі ( та й ,чесно, не навернувся би на чарку ) . Отже - живіть та насолоджуйтесь життям . Мій покійний Тато до останнього дня мав якісь плани та розрахунки на майбутнє й дуже колись в телефонній розмові шкодував шо людині мало відведено ...