в мене вчора теж саме було сьгодні норм а от на райбі ютуб так само показує як і вчора, тобто якась херня вилазе. отакоєот. якийсь код невідпрацьовує от через те така херня і лізе.
Вітаю,шановні.Всіх з минулими праздниками та й з наступаючими.Снігу накидало,так оце зліпив бабу-мрію пана Касія Накатав такого,що насилу підняв.Піду ще якогось чахлика до пари зваяю. На критику відповім зразу-НЕ МИТЕЦЬ.
нормальна така собі баба, пану КАЦіо такі подобаються тож він любі гроші за неї віддасть аби тілько заполучити її, штангу хвірмову непошкодує за неї
Самців не ліпитиму,бо коли катав цю,то підсковзнувся та встряг пикою чи то у дупу чи ще кудись.А морквиною можно й око виштрикнуть
Всім привіт! З Шуботницею будьте здорові! Нарешті я вже вдома! Ці останні декілька днів було "день за тиждень". Свята, купа алкоголю, і ще більше роботи. Ціни на нафту "валяться", і тягнуть за собою всю решту. Ціни на метали попадали вже нижче ніж 2008 році. З понеділка ставлю чорний 1,8-2грн/кг ( мінус 50-70коп) , мідь 70-75грн/кг (мінус 15-20 грн), і так далі.... Одна надія, може скоріше вже те Пуйло здохне!
Ціни падают , а Вам не вгодиш . Мені аби все подешевшало принаймні вдвічі . От тільки хай куриво та магазинний алкоголь здорожчає в п'ятеро , але шоби цукор став коштувати п'ять грн за кіло , газ та електрика шоби теж вп'ятеро здешевшали , пенсії аби підняли на половину та зарплату людям - й можна жити та вихваляти владу . та ше аби кордони загородили бетонними заборами метрів десять заввишки й замінували аби усілякі крімоолугандони та єболи не лізли ...
Це не до мене. Впринципі можу Вам контакти скинути до кого. Чого вже там, не буду тримати в секреті. Тримайте:
Так в нас всі цукерки якісь бандити роблять , АВеКА , КОНЬТІ , СВІТОЧ та багато дрібних - всі мають власниками діпутацький корпус чи просто "уважаємих людєй" . Але заради справедливості треба сказати шо марка порошен вже скурвилась та не є найсмачнішою кондітеркою , а звичайне рядове пальмове мило - отже це значить шо "Ґарант" вже забив на солоденьке й працює тільки на благо народу та по закону для закону , або кулявлобі "тисячавдень" .
З магазинним алкоголем згоден! Хай навіть в 10 здорожчає! Про куриво мовчіть. З 1993 року ту "гадость" палю, вже 23 роки стажу.