Вітаю! на дворі дощік,вітер. пінтура як раз гріппєр підхоплювать 0 +1 пора холодильнику ревізію вчинити
НУ ШО СКАЖЕШ В ІНТЕРНЕТІ ЗАПРОСИВ ---ОНЛАЙН ПОБУХАЛИ!!!! ЦЕ ТАКІ СОБІ ЕВРЕЙСЬКІ ІМЕНИНИ!!!! І ПЕРЕД ЛЮДЬМИ ЛИЦЕ СОБІ ЗРОБИВ ТА Й ВІД НАС ВІДМОРОЗИВСЯ!!!! ГА??? Я ПИТАЮ???? ЩО ???
Здоров'я всім ... Ледве добрів до квартири - а тут таке "висосала , кокаїн , тощо..." ... Злі ви , я думав євреї тіко обдурюют за для гешефту - а вони ще й знущаються з хворої людини ... Пінтірвтура мого організму 37,5 , в квартирі +22 , на вулиці +три але бридко та холодно як наче мінус триццять ще й лихоманка , небо чорне як ніч , пере дощ , в маршрутці всі кашляют та відвертаюця одне від одного , водій смалить цигарку та співає "лібідінийпухжараіюль" - мабуть теж захворів та вже марить . Змок та змерз , купив - читаю по укупорках :ксілометазолін , біопарокс , їбупрофен , льодяники від болю в горлі та від кашлю , вода боржомі , бахіли та пов'язки , аскорбінку ( правда вже з'їв майже всі - кисленька як в дитинстві ) , завтра коли буде в грудях дерти та пекти ще маю купити інгалятор за майже тищщу грн та дікасан і ще двоє щось незрозуміле бо не прочитаю ті єрогліфи ... Короччє - сьогодні піцот на ліки вже викинув , плюс коробка вишень в спирту та куньяк для лікарки бо сьодні не приймальний день , але в приймальному покої ажіотаж як на прем'єру тітаніка . Їсти не хочеться бо нудить від аскорбінок ... Ввечері приїде кум і забере в сауну ( він вже майже вихворівся - курва , всі хворі ...) , але коли буде більш як трицятьсім - лікарка сказала нівякомуразі . Свистит чайник - буду полоскати горло та пити чай , потім процідури ( лікувальні по наставлєнію ) і в люлю . Ну що , піднявся настрій у доброжелатілєй , га ? Радійте тимчасово, але не сподівайтесь - всьо одно не здохну !
отож бачте які вони ті жиди. а ви казали що вони хАроші, таке! саме через це їх батько отаман і рубав на свіжину. отакоєот. а ви кажете
простуда и кашель при сильном морозе... поверте-еще не беда. гораздо страшнее понос при склерозе.... бежишь и не помнишь куда
ану ж посилання давайте. і цей. а чого це ви мені не раді? то кричали аз зі штанів вискакували, приїзди, покопаємо, поспіваємо. я такі місця знаю некопані що хабарь майже на поверхні. а тут зненацька нехочете вже. якось воно підозріло дуже. мо вашу учйотку взламали і там сидить зовсім інша, жадібна людина. гаяваспитаю