Так, так ви вгадали, ми роздивляємось де Аскот заникав сало замотане в ляпсардак і засунуте в самоварю. Бо чим бідніша церковно-комуняцька миша, тим ізощрьонніше вона ховає салоА нам зверху всьо видно О, вижу, щось закопує за клунею (втихаря від Косерватора)
Клуня це святе місце для поїдання сала. Але як всім відомо що в Аскота "ничого нема", то припускаю що він там медитує.
ООООООООО, здрастіА казав що сала НЕМА, а тут раз і міняюсьУ нас сала, ну просто завалісь - самоварю давайте...
Я куплю шмат САЛА шоб помінятись А самовар самому потрібен. Все ніяк Баташевського нормального не надибаю. Хочу чаю з Баташевського просто до сказу Поки що є від Баташевського тільки корона і краник,взяв при нагоді,а то як попадеться самовар,то обов"язково буде без корони і краника,це як завжди
Приїхать конєчно мона, але вонож хоцца не на самоварю, а за самовареюА можна і к нам на "Колиму". У нас і бринза, і вурда, і полонинський сир, і САЛО, і афини з гогодзами, і мід, і остальниє вкусності. А от самоваря нема - бідні ми на цю козирну вєщь
А за що купите - у вас же нічого нема (навіть клуні). Ви ж бідні, як церковно-комуняцька мишаА бідні потомуша вас постійно Консерватор розкуркулює і всьо нажітоє нєпосільним трудом ховає в клуню. Ту шо я в бінокль бачив
Покажем. Де вони тілько не ростуть, головне почастіше змазувать їх салом і посипати бринзою - а то врожая не буде
То Ви не мене бачили. Я сьогодні пів дня городи від бур"янів кропив аж куХвайка заверталась,а потім кароплю обгортав,плуга тягав як навіжений. Питаєте за що куплю ??? В сусіда позичу
То Ви поки що змазуйте їх САЛОМ та посипайте бринзою,шоб врожай таки добрий був,поки ми припхаємось Як писав не пам"ятаю вже хто - оце як не викопав за день 30 пряг,то то вже день не вдачний видався
Вас-вас! І плуга бачив і як клуню чуть не перевернулиА прягами Рей хвалився. От хто куркуль, от кого рокуркулити треба
То той самий Рей,в якого Гондвенів мішок ??? Таки згоден з Вами,куркуль Ну якщо Ви стверджуєте що то був я,то опишіть як виглядав плуг Тільки не кажіть шо на мене був схожий
Ой, виглядав шикарно - змазаний салом, накритий ляпсардаком (щоб не перегрівся) а ви коло нього такий бідний і страшно змучений. А коло городу за антикварним столиком сидів Консерватор, їв сало і запивав чаєм з вашої самоварі
а що я вам казав. приповз та почав бідкатись як він цілісінький день працював аж за вухами лящало від того як він сало їв
ось віршика про Аскота знайшов. що з ним можна зробити, таким працьовитим. Если толстого мыша Взять, и бережно держа, напихать в него иголок Вы получите ежа. Если этого ежа, Нос заткнув, чтоб не дышал, где поглубже бросить в речку Вы получите ерша. Если этого ерша, головой в тисках зажав, Посильней тянуть за хвост — Вы получите ужа. Если этого ужа, Приготовив два ножа… Впрочем, уж, наверно, сдохнет. Но идея хороша!..