таке! тож якось не по людськи виходе. спочатку нас з дядьком Вітром по ревізії до себе запросили а тепер не їдьте до мене бо мене вдома нема. негарно якось ото ви вчиняєте
Так отож-бо! Кабанчик вже на костилях бігає, бо з ніг і ратиць холодець вариться. Вас з Паном Вітром дочекатись....
та ось троха потепліє то вирушемо у путь, але спочатку до Холодного Яру треба рушити а вже потім гостювати десь
Якщо до мене - то тихенько.... Сала не їм ., гарні дівочі цицьки не подобаються. З друзями тільки мінєралку...
Був в місті сьогодні і згадав як нам недавно так гарно заспівали пісеньку про збільшення зарплати -я маю на увазі військових!! потім подивився на курс ЕВРО-бо ми на шляху до Европи---покупка 28.15 -стартанули непогано!!! ото ж думаю ще трошки і всі 30 -тоді залишиться лиш співати!!! так що стало ліпше--лиш не сказали де і кому!!!
Agnieszka to osoba ruchliwa, nie mogąca usiedzieć w miejscu. Sprawia wrażenie osoby pewnej siebie jednak często są to tylko pozory. Agnieszka jest bardzo pobudliwa i trzeba dużo wysiłku by ją uspokoić kiedy się zdenerwuje. Agnieszka lubi grać na uczuciach aby manipulować otoczeniem. Lubi otaczać się przyjaciółmi ale często ich zmienia. Agnieszka posiada zmysł moralny lecz często wyznawane zasady nie znajdują potwierdzenia w działaniu.
Не приведи Пан Бог ! Он в новинах кажуть шо всі мають вмерти бо то особливий вірус розроблений в секретних лабалаторіях кегебе .Та ше й в мене до тібіотіків виробився мунітєт бо я коли хворів на усілякі простуди та ангіни - колов собі прямо сам в ногу бо вже не допомагали ніякі фервекси , та й ногу як лікували лікарі то теж кололи аж якийся цифтріаксон прямо в вену бо казали шо слабше вже не діятиме . От тепер боюсь якоїсь мікроскопічної бацили , котра , курва , невидима в приціл - і виходить шо страшніша і гірше небезпечніша самого відірваного сєпара ...
то що ви хочете за того ключа? поки що резерв а там подивимось бо троха не такий але троха зварки та напілінга і буде всьо чотко©
то лікуйтесь нашими споконвічними засобами. склянку горілки з отакеною червоною перчиною та грілку на усе тіло, якщо здоровлья дозволяє то можна і дів, але то за умови що впораєте двох бо якщо ні то дівчата ображатимуться і більш не прийдуть до вас лікувати вас. отакоєот а ви кажете
Вже 37, 7 ... і пече в носі . Вже більш години спав та змокрів від нічного жаху . Прокинувся бо наснився якийсь професор Васюк ( я й прізвища такого жодного разу не чув ) - каже шо треба аби не мерзли ноги на онучі посипати дитячу присипку цілими жменями , ще й мусово маємо якесь щеплення в живіт робити всі без винятку ... шо за чортівня ... Буду зараз заварювати липу та бузину й пити теплий чай аби інфекція виходила через піт та сциклиння ..... відкрив кватирку а на вулиці курва смердит каналізація , вже знову десь аварія - зате пробило носа
ранком як прокинитесь то катайте до аптеки і купіть там пакунків скілько фармацитрона. ото на склянку отой пакуночок розвели, цукру додали бо кисле дуже і так три рази на добу але не більше, воно і темпиратуру повинно знизити і насичити організму вітаміном Ц.
Дякую , піду в лікарню до залізничників - там працює подруга моєї сусідки . Вона хоч і живрейка , але лікарка професійна . Нехай перевіре чи нема бува якогось страшного . Коли все добре - то буду порошечками лікуватись ...
та дівлюсь що вам на отих соф трафе дуже а якщо нічого страшного незнайдуть то нащо себе ліками труїти? у праву руцю склянку горілки а у ліву руцю берете ложку з трертим хріном, бажано щоб домашній бувтой міцніше, тож горілку ковть і хріном заїли. і разів через три усе як рукою зніме. будете як огірок, малосольний))))