А ще столик,три однаразових стакана и шарик вид подшипника з часив коли игровой бизнс було дозволено.
най той падлик морозов чи молотков йде до бєніної мами, разом зі своїм музейчиком барижним. до речі. воЄн кіура якого забанили а він зробив клона і модерує зараз падарьйю паміньйаю в тій темі вліз зі своїми лантухами тіпо ЕсЕс. ще один барига недороблений
Та там пан К багато чого тримає . Кілька літрів самогону , набори сороміцьких гральних карт , жувальну гумку , та контрабандні цигарки . Нічого особистого , тіко бізнес .
Завтра шабат , всі лікарі в сінагого підут . Та й 37,2 то ше не критично , як за 38 перевале то тре викликати швидку .
Кстаті.... Немає мене тут.... І не бачили! Будуть питать чи був? Кажіть Так! Якщо спитають чи з пістолєтом-вінтовкою-пулімньотом, то кажіть "шо нє"....
я дуже давно на цьому форумі і дещо бачу та сопоставляю. так що можеш не сумніватись що отой клован фронтунєрс і є воЕн Киура, тобто клон. отакоєот
так усі кажуть а як почнеш перевіряти то там і скарби Полуботка зявляються і Марусіна казна і золото київського держбанку. так що ми вам віремо але перевірити треба обов'язково. отакоєот
Де ти таке відкопав???? треба було скоренько закопати назад і місце помітити -щоб других не лякати!!!
а я то думав хто то осторонь стояв і так пильно слідкував за дійством!!!! хоть би знати дали мо -глінтвейну шарнули разом!!!