такий замок в мене є, ну майже такий бо в моєму ще і клямочка є і засув щоб ніхто ззовні не відкрив. а от ключа нема((((
та якби ж то так. то я якось зняв того замка на роботі, він все єдно ніякої функції вже не виконував а от через те що будівля де я працював була дуже стара то ключа загубили дуже давно((((. отакоєот. а якби від синагога ключа загубив то нічого б жахливого не сталось, гроші і так збирати можна.
Того ніхто не знає. Ключа загубили. Одні кажуть, що там гестапо було, а старий Кіндрат, ну шо ото від самогонки помер, казав, шо тіатр…
То ви я так розумию хочете в синагого замок продати,а без ключа купувати не хочуть,то мусите будь який показати.
в тій будівлі дійсно гестапо було а до та після нього нквс. потім будівлю передали районним чи то камсамалістам чи то камунякам, а потім вже за незалежності редакцію зробили. отакоєот
В мене теж -2 , але вітер такий холодний дме і не дме , а аж гуде як скаженний . То до ранку може надути шо завгодно .
Там ше одна недомоскалька в долоньки льопає на початку - бачили її фотки де вона сосе тому блондинистому орангутангу торзану ?