А у мене вихидний.Збираюсь на МАЛАНКУ Фест!Там буде висело!Тоби даже не пропоную бо ще шось соби обрижеш.Якшо э бажання сходи завтра у синагогу,там тоби обрижуть профессийно.
А я то думаю чого це ти дома??? Саменький на Маланку вже збираешся!!! Знаеш що там буде купа людей---на коп по мерзлі землі не хочеш. ліпше хильнути пару стаканчиків глінтвейну і ходити збирати знахідки--- під час Маланки народ геть неуважний---АЛЕ НІЧОГО НЕ УТАІТЬСЯ ВІД ПИЛЬНОГО ЕВРЕЙСЬКОГО ОКА!!! покажеш знахідки!!! сильно не видурюй ---залиш щось ще на наступний рік!!!
Хто казав шо сам?З Валэриком пиду,тай на самий маланци купа друзяк э.Витя организатор Кицманського вертепу,так що сумувати не буду.Есть врэмя копати,а э видпочивати и святкувати.Отакое вот,а ви кажете.
Що нияк до шаббату негоден дочекати?То не сумуй йди до людей,сидай на тролейбус и йидь у центр,то не дорого-1.50 ,а назад можеш пишки,то секономиш.
ТИ ЩО СЕБЕ НЕ ВПІЗНАВ!!! Я ЗА ТОБОЮ БУДУ СЛІДКУВАТИ!!!! НУ НА ВСЯК ВИПАДОК ---МОЖЕ БУДЕ ВАЖКО ТО ДОДОМУ ПОМОЖУ ЗНАХІДКИ ПІДНЕСТИ!!!!
Так це ты у нас обрэзаный.Та куди тоби?Ти ж гроши на тролейбус экономиш.Тож сам фото викладав-РЕМБА-пэрвая кров....
мабуть прийдеться прийти--найти тебе на тому дійстві -тай виставити Громову файний могорич-нехай тобі чикне скоренько -а я зеленку прихоплю там буде така двіжуха що ніхто не замітить --зато будем точно знати хто з нас обрізанний--- всього делов то на пару минут!!!
НАПУГАЛ!!!!Ты Громоффа в лице не знаэш,та й вин давно мною прикормлэний,так шо липше роби соби сам СиПУКУ и з ним обовьязково познайомишся.
він дохтор!!! почті колега мій!!! такій собі паталого -ветеренарний фреш получиться!! задумайся пити чи не пити !!! я з Г ромовим вже созвонився сказав що буде виходити -дасть зннати!!!!
А ти мени теж нагадуеш кое кого...<iframe src="https://vk.com/video_ext.php?oid=5639490&id=160105076&hash=225e9bc4ff27be0c" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>
Йобушки-воробушки, навішо ж ви ото стільки голих цицьок напостіли??? Мене тут жінка на приціл взяла каже що це тебе від ноутбцку не відірвати, втупився в монітор і очей не відводиш від своїх сайтів - еротичні мабудь сайти для дорослих листаєш - я їй кажу та які там сайти, я ж на Рейберті, тут все цілком цивільно, і в рамках дозволонего і якраз в цей момент листаю кінець цієї теми, а там цицьки... багато цицьок і вона така - а ну покажи, і заглядає в монітор... а тут голі дівки)))). Підстава. Що ж це коїться... З.І. Всім гарного дня!
Доктор,я наверное лисбиян!-Это почему?-Та на женщин засматриваюсь,а вокруг столько красивых мужчин!.....
Доброго дня , та натурально-дебелих цицьок всім охочим до такого ! То Ви , друже Еjnalej , виявляється романтик-ідеаліст та дуже творча натура , митець ... А скажіть мені , будьласка , колєги , чи то всим пишуть в мережах погрози у відповідь на тролінг московитів , чи може то в них такі служби спеціальні сидять ? Доречі в нас також є такі вадіки та аліксєї , правда вони як бабочки-одноднєвки - какнуть і щезають , хоча я більш чим впевнений шо є і сурйозні інтегровані "штірліци" ...
Коли припустити шо ті Ваші друзяки ( мойша та яша ) були істінними єврєями , то мабуть вони самі б не копали а винайняли собі копачів бо не жидівська то справа тяжку працю на себе перекладати . То ж тоді коли хтось копав ту яму - той мав можливість і розкопати взад . Отже якщо яша та міша не знищили свідків - то навіть більший відсоток чим 9999 вірогідності того шо то ті двоє вінницьких і забрали ті закопані фотографії та зубні пломби .