Ітіть-колотіть! Він план розробляє... Боюся, тобі не можна довірити пошуки скарбів покійного єврея. У тебе без складеного мною плану не виходить мідь забрати з двору виробництва. А тут цілі СКАРБИ СТАРОГО ЄВРЕЯ! Так що план розробляю я, тим більше, що саме я таки умовив пана Артборсука взятися за цю нелегку справу, за що йому подякуймо. Разом з тим, кожен повинен мати інтерес. Так що пропоную тобі взяти найактивнішу участь у реалізації. Що вибереш, на лопаті, чи відволікати молодицю?
Є в мене теплі штани і шподні теплі . Але хочеться тепла в природі , а не купу одягу на собі тягати .
дякую але вже не той вік. та я і так роблю дуже багато, я проводжу мозговий штурм та розробляю купу плянів як оте усе реалізувати. так що ще раз пропаную пана @ejnalej він по таким справам великий майстер. отакоєот
Женитись Вам треба,а не шподніми штанами радіти,он уже і кандидатура в пана Борсука на приметі є,щей доброго чоловіка будете мати по сосідству,не те шо здирника не буду казати в слух бо знов з топором буде тутечки ганяти
йди звідси халамидник! тобі аби тілько на хвіст впасти та усе сплюндрувати. йди ліпше відніми в СЕПАРА камуняковича його колекцію та віддай до школи щоб пан @Артания мав змогу показати діточкам артефакти та мав наочні приклади.
Добраніч,тре спати,а завтра займатись суспільнокорисним трудом, ,желізяки різати, зварювати, шліхувати,гроші заробляти
Нічого собі! Я, можна сказати, врятував майже безнадійну ситуацію, заінтригував усіх, розробив блискучий план, а ти мене відпраляєш Похабича розкуркулювати? До речі, а що це ти останнім часом так переймаєшся відновленням надходжень до того музею? Тобі обіцяли відсоток?
я опікуюсь долею діточок і роблю це абсолютно безкорисно. немаючи з цього жодного зиску крім морального, діточки будуть обізнаними. отакоєот
Тока не надо нам расказувати-Я хвилантроп,я адруист!За долю малую горбачусь и пьяткой в грудь себе бити....Плавали,знаэм!(с)
— Вы не хотите помочь голодающим детям?! — Нет. Не хочу... — Ну почему же вы не хотите? Вы не сочувствуете детям Германии? — Сочувствую. — А, пятака жалко! — Нет, не жалко. — Тогда почему? — Не хочу... Зина, подавай, голубушка, обедать! Вы позволите, господа? (Из произведения «Собачье сердце»)
Слава Йсу !! Оце то ви накнопали.... За цей час , кожен міг би по 5-7 смерек посадити , і на кожній по 2-3 москаля повісити.... Навіть не можу уявити собі ту красоту. Посадка смерек з "гірляндами москалів"...
та ні... Ви щось путаєте. Коли всі зберемось, і хтось скаже : "НАЛИВАЙ!", відповім - Hej! Nalej! По моїй рідній Острожчині, навіть Пана Северина Наливайка князі Острозькі підтримували у свій час Потім правда четвертували... Падлюка Жолкевський відрубав голову Наливайку, четвертував, і кажуть що розвісив шматками від Брацлава до Вільно.
Мені би отако де Мойша-Зубнік (зубний протезіст), і Яша-фотограф закопали те що я думаю... Знаю що падлюки десь зарили... Якщо хтось і вирив, то на 99,9% знаю хто. Двоє вінницьких.