Кажуть, якщо сняться паперові гроші - то до справжніх грошей. А іще й перед Щедрим Вечором... Може, той старий жид заховав у тому місці свої заощадження, от воно вам і приснилися? Одним словом, крутіться як знаєте, беріть кого хочете, але весь колектив дивиться на Вас, і чекає звіту про експедицію. Як розмерзнеться, безумовно. З молодицею розбирайтеся як самі знаєте. Домовляйтеся, просіть, платіть, обіцяйте одружитися... То ваші справи. Щ у к і н. Ха! Чого ж не йдеш? М о р о з о в. Боюся. Там страшна випь регоче по ночах, І сом живе, що давить бугаїв, А люди так ковта. Альонушка Сидить на камні там, Уся зелена, пазурі в крові, А посмішка, як в Бєрії. Когось чека, млядюга, і дивиться у воду, Мов дурна. Іпав я там ходити! Щ у к і н. Якщо віриш, то тіки побажай, корчма приде І стане на леваді. Не треба буде лізти у болото І бздіти, мов шпіон в тилу врага.
ая вам ще хтів допомогти від городних злодюжок збавиться раз і назавжди а ви мені якогось маленького кулемета зажали.
таке! то совєтські мусора а вони вже усі сконали від церозу. сьогодня по новинах передавали що мусора в мусора мендалії вкрали які у мусарні 40 років зберігались. яук то кажуть вор в вора дубинку вкрав
ну і нащо мені 65 тон капусти?! ну капустину ну дві ну три то край але ж не 65 тон! я не кацап щоб счі з неї варити.
Кажуть, що жид, який жив там був дуже бідний і йому решту жидів щотижня скидалися на прожиття. А щодо грошей, то може і справді так - завтра у мене похід до центру зайнятості ( я ж уже місяць як офіційно безробітний), то маю можливість вперше в житті отримати гроші не працюючи.
бо він усі свої статки заховав та ще і з сусідських жидів гроші видурював. а мо просто незнав що якийсь з його попередників там цілого скарба приховав. тож тре шукати.
В принципі те місце мене давно приваблювало, але це практично сучасне подвір'я та ще і господиня із тих про кого кажуть "із роздвоєним язиком". Хоча якщо все добре прорахувати, то десь можна і спробувати.
Це питання ще треба вивчити - самому цікаво, коли те місце перейшло до жидів. Це було десь між 1877 і 1939 роком. Буду "рити" в документах.
Та продолжаеться,хай йому птичка цицьки дасть ,оце додому втік,але грозилися приїхати й забрать назад то сидю в темноті кнопаю.
кажу ж тре робити відовлікающий маневр. заслати якогось хлопа і поки він їсть вареники та горілочку а потім розважає молодицю у різний спосіб ви копаєте. потім ділемо усе на двох. мені 75 відсотків а все інше то вам. я чесно поділив? чесно! бо на мені уся сама важка праця, я розробляю плян дій. отакоєот. а ви кажете
Кому калєндарика,в сусідній темі пан Лісоруб виклав,мона попробувати коло сінагого реалізувати,сємєчки вже приїлись
Много лет минуло, много дней Жил в селі в ArtBorsuk-а еврей Взорьі обращал он к небу, В доме не имел он хлеба Правда, мастер делать мог детей )(
І тут був скупий - жив і помер одиноким. Не доставив клопоту німцям, які прийшли по нього... Кажуть мав десь під 90.
Вам тра купить теплі штани. Я ось прицінювався, але вийшла така неразбєріха - які штани на хвото верхні, а які нижні, що плюнув на теє діло. Бо коли чоловік з жінкою з одного компа під різними ніками в одній темі штани продають, то діла не буде. Буде як ото Матроскін з Шариком листа допомагали дяді Хвьодору писати. Зате посміявся Тема продажу штанів проситься в курілку https://reibert.info/threads/shvejcarskie-bridzhi-galife-shvejcarija-popolnjaemaja.716639/#post-7662211