А все таки дарма ви виклали те хвото. Зараз прийде консерватор і буде збивати відсотки, за незаконний оборот спіртного©
В сторну Бердичева Не прийде,він зара ціни на велоровери уточнює, хм і навіщо вони йому,мо велорикш хоче запустити в себе
Нащо йому ті велорікши? Від хати до клуні їздить? Чи він кулемета прикріпить хоче і бандерівців розстрілювать???
Треба кума вашого потрясти. Він нам з Вінтером уже рік як везе настоянку. А відсотки ростуть. Вінтер то другий Консерватор. Так і передайте йому
ти сусіде знов дурниці верзеш. я просто хтів пограти у жахливе але дуже симпатишне привюдєніє, що твій карлісон я без цензури бачив вже
Піду напевне теж з холодильника відсотки зібью,а все винуватий пан Опришок,виклав свої настоянки в свободний доступ
Пан Опришок может соблазнить разносолами , пойду проверю холодильник , как стоит , не шатается ли , и надежный замок висит .
Доброго всім Питання таке. Ні в кого часом немає в наявності отакого котла - https://reibert.info/threads/vengerskij-kotelok.168958/ Вірніше самої нижньої частини як в темі. Розгляну варіанти придбання.Тільки в нормальному стані. Дякую
таке! ви вдвох з отим якимсь то там шахом який спочатку Вінтером був обіцяли мені кулемета, три. то вишліть хоч два.