ТОбто Ви не знаєте, що означає повернути руки "ліктями наперед" Я ще одного такого пам'ятаю, помер десь років 7 назад, а до того був "наглядним примером".
то ви так кажете коли його нема) а варто з"явитись то ви відразу в клуню до кулемета віджатого тікаєте!
то тре яму викопати десь метри три завглибшки та півтори метри діаметром і кого спіймали того у той зіндан кидати дні на три. най посидять поміркують а чи варто другий раз лізти. звичайно води троха давати та хлібу щоб не сконали і обіцяти загорнути ту яму час від часу. і ніхто ж невзнає . отакоєот.
та він і до хати непідходив, та якетам до хати, у місті небув. так що до клуні йому дуже далеко було, отож фантазія в людини гарно працює не був а такі жахи розповідає, а якби таки був на відвідинах то щоб він розповідав . отакоєот
ми практикуємо трудову терапію. зазвичай красти їдуть лісапетом, який залишають у посадці. Ми почистили посадку від кущів і о чудо! тепер якщо треба велосипед то приходять відробляють
Так може зразу в рабство продати? Бо які із злодіїв робітники? Чи то ще колгоспна звичка - вдень працюють, а вночі крадуть?
17:58Киевское время Выход [ улич73 ] Новых сообщений нет Регистрация Клуб Виолити Оценка антиквариата Аукцион антиквариата АРТ аукцион ОХО ярмарка Правила ресурса Форум Журнал «Виолити» Объявление: ОХО - Новые тарифы, новые возможности! Объявление: Новогодняя встреча друзей Виолити Объявление: ВНИМАНИЕ - Гладчук Ю.Я., Титомир А.В. Объявление: ВНИМАНИЕ - Хорошилов А.И., Юхимчук А.В. Пальто из гардероба Геббельса Список форумов Виолити -> Определение предметов -> Военные реликвии (ММГ, ВОП, амуниция и проч.) Список экспертов Виолити Предыдущая тема :: Следующая тема Автор Сообщение Репутация: +52 Зарегистрирован: 02.05.2012 Сообщения: 211 Добавлено: Вт Янв 12, 2016 20:43:11 Заголовок сообщения: Пальто из гардероба Геббельса Добрый вечер!Вчера рассказали историю люди,ихний дедушка в конце войны попал на охрану дачи Геббельса и там в гардеробе набрал себе одежки,и вот через столько лет его потомки нашли это пальто и хотят его продать,подскажите как доказать,что это пальто из гардероба Геббельса?Там есть какая то нашивка,как она может помочь в индефикации?С ув Макс CAM01639.jpg Описание: Размер файла: 484.42 KB CAM01641.jpg Описание:
Та шо Ви кажете! Ніколи не подумав би.. До речі- Водохрещення це свято одного дня. Чи у Вас і це зо днів десять святкують? Зі. Як що я москаль- то Ви балЄріна!
А хто встигає??? Я про те, що з нового року до 10 січня всього 1 день був на праці. Хатні дела не рахуются. Хоть вішайся. Звик , щось робити.