Завжди по-білому завидував тим, хто займається суто рослинництвом - є трохи вільного часу. Не те, що в традиційному для наших місць тваринництві - ні вихідних, ні свят, ні хвороб: "або роб - або в гроб"
ох, я б не сказав, просто цього року засуха. Картоплі мало, капусти мало,ма зерно то взагалі відразу спродали. А того року... з 1 гектару збирали 130т капусти. ледве збули
Я розумію, бо рослинництво ще більш непрогнозоване і залежне від погоди, ніж тваринництвом. Просто думаю, що у КРАЙНЬОМУ випадку поле на 1 день можна залишити. Чого не зробиш з худобою.
ну тут також як пощастить) цього року я з напарником місяць на полі жив) капуста по 7грн\кг була. Вирізали сотками по ночам)
а давайте рекон проведем, кого зловим, партизани або совєти, розіграєм по фен-шую, а зранку розстріляємо.
таааа. Подзвони мені, я таких історій порозказую... як бабка за ніч три сотки молодої цибулі свиснула. перед ранком ледве спіймали
Знову той москаль зі своїми "праздніками"! І де ото, п.Крам Ви вичитали, що наші свята вже скінчились? То тілько середина. А ще Водохреща має бути. Як кажуть: вчиш-вчиш, а в неділю нема кого до церкви вивести!
у вашому віці молодиць вже не бояться, то най молодиці бояться вас! ну а якщо самі боїтесь то візміть з собом якогось молодика наприкляд пана ЕйНалєй, від до молодиць аж труситься,щоб поки він тую молодицю відовлікатиме ви спокійно відшукали наші срібняки які гадський жид приховав але не сказав куди щоб ми мучились
Ну в нас німці не подіють, не впевнений, що і НКВД б подіяло (хіба-що для тих хто запам'ятав сорокові).
Цілий день нині жахають... Це ніби Новий рік зустрічають. На Водохреща будуть "розстрілювати воду". Потім Стрітеня - зиму проганяти, Великдень - знову традиція. В ніч проти 6 травня, в ніч на Івана (Купала) і так аж до Святвечора, коли пострілами сповіщають, що родина сіла до вечері. У нас не пройшло б. А от пообіцяти за давнім звичаєм повернути злодіям руки "ліктями вперед" ніби-то діє.
нажаль не діє. спочатку здавали в міліцію, а потім на наст. день знову ловили.І таке було... Далі напарник якось засунув одному руки в зад. Ледве відмазався. За перевищення мір самооборони