Файний у Вас кактус. За нього в Україні можна отримати 10 років з конфіскацією усього накопаного хабара!
А от мені цієї ночі сон про гешефт приснився. Нібито попав я в шинок часів Австрії. В кишені нібито нічого - дві купюри по 1000 корун. А у жида на здачу самі срібні 5 короновики... От я і думаю як розміняти свої тисячі (одразу прикинув гешефт по нинішніх цінах). Замовив собі дещо, і тільки витягнув 1000 як всі відвідувачі збіглися подивитися, мовляв таких ще не бачили. Але я боковим зором запримітив як кілька дідів почали між собою значущо переглядатися. Почав включати думку, як би-то все не втратити, щось ніби мені далеко йти, то я би не хотів носити засобою цілу 1000 (досить мені і срібної дрібноти) і чи не міг би я другу 1000 залишити в когось на зберігання.. Закінчилося тим, що продзвенів будильник... Тому, що проснувшись я знайшов отих купюр по 1000 я не дуже засмутився, а от пятрки б пригодились
ховаю в бабулі на хаті гриби теж в неї. тай хто в районі знає що то за кактус, подарю в держадміністрацію разом з вазонами,
да, Брежнев рулить. я його застав, класний мужик був все по фен-шую,дякую амереканцям що двинули нас із застою.
Вітаю, хлопці та дівчата! Зі святом вас! Він тобі писав ось це: Загалом, отаке ваше спілкування нагадало:
а де тая корчма була непам'ятаєте? я до чого веду. що мо треба сходити на те місце де та корчма стояла та пошукати мо там і відшукаються срібняки оті що вам жид несплатив тоді. га?
Таки правильно , але трохи не допалив ! От другий ... тыко на аДІК , а п..ДІК - так той зараз жжот !!! Почав з сиру та ковбаси з Польщі , потім цитруси з Турції та гусей з Швеції , тепер книжки та підручники "неугодні та неправильно-видані " також жжот ... Таки не дарма Матір Божа казала шо ту росію треба "навернути" - і я не брешу , ось самі почитайте : "...почнеться друга війна,[31] набагато гірша. Коли побачите ніч, освітлену невідомим сяйвом,[32] то знайте, що це великий знак, даний Богом, який буде карати світ за його злочини, війною голодом і переслідуванням Церкви й Святого Отця. Щоб запобігти цьому, Я прийду просити про присвячення Росії Моєму Непорочному Серцю й надолужене Святе Причастя у перші суботи кожного місяця. Якщо послухають моїх прохань, Росія навернеться й настане мир; якщо ні, поширюватиме свої блуди по світі, спричиняючи війни і переслідування Церкви; праведні стануть мучениками"
га?! ще один сам з собом розмовляє. геть усі показились. і куди ото світ катиться? чи то заразне якесь що друга поспіль людина сказилась та сама з собою розмови веде.
ви трохи не зрозумали, в мене була не підльодна а підводна, та не рибалка а полювання, але ж риби все одно не було -((((((((
Місце пам'ятаю досить точно - перевірив по всіх наявних у мене записах і картах, але корчми там здається не було. А от жид справді жив, я навіть пам'ятаю його стару хатку. Зразу скажу - шукати не піду... боюся. Тепер там живе одна 40-річна молодиця від якої втекло вже кілька чоловіків. А я ще жити хочу
Всем привет! Наконец то закончились праздники! Без работы совсем скучно. Что тута у вас??? Почему непорядок??? Регламента не придержуются! ОБНАГЛЕЛИ!!!
Оце дожились, я вже не знаю куди подітись, до початку роботи ще 2 місяці! На коп також не скоро, вдома вже все переробив. Не знаю чим то зайнятись!