С днем панове , +2 где то или - 2 , так и не понял , но холодно . Шо у нас нового , вижу встреча Нового года продолжается !
в нас сьогодні сонечко, майже цілий день на дворі 6-8, на сонці всі 12, моя чорна кішка сьогодні кайфуе -)))))))) вода теж тепла, 2-3 градуси, навіть рибохорона сьогодні в доброму гуморі -))))))))))
Він якось наче і не настав. чекалось чогось нового в новому році, а все по старому хріново наче як в том анекдоті про кризу і мавпу.а що мені та криза -як ходила з голим задом так і буду ходить
Идут двое-один опимист,другой писимист.Писимист-Все так плохо,хуже уже быть не может!-Оптимист-Нет!Может быть еще хуже!.......
гриби то таке, по сезону, і мало їх, ось в мене вже кактус зацвів, ото воно, ще пару днів і гриби нервно курять в сторонці
нема нічого цікавого, один бред, пару фраз таки є, деньги-товар-деньги, товар- деньги - товар, остальну чепуху можна булоб і неписать. Адік правильно зробив що спалив все.
Хіба то какттусь,то яблоко саме настояще,тіки весну вже почуло о тут теж кажуть яблоко: https://www.google.com.ua/url?sa=t&...MG9ZVaCTHUA9JKkng&sig2=_L1SIxudHK_tz-v6hjKOhQ
Ну не скажіть ці книжки і подібні їм дуже цікаві - в першу чергу тим, що мало хто знав, що там написано. Колись в армії командир моєї частини читав лекції офіцерам гарнізону по марксизму-ленінізму. ТО почувши, що я колись читав оту охінею, припахав мене писати йому конспекти тих лекцій. Я спочатку добросовісно шукав по тих томах потрібну тему, а потім надоїло і ... почав спочатку потрошку, а потім все більше гнати "отсебятину". І начальство було задоволене і слухачі "схавали" і мені теж незле було - персональний ключ від кімнати відпочинку командного складу (де в той час була така екзотична річ як відеомагнітофон).