Вітаю пана Р100 і Вайса з Днем Народження , пана АртБорсука з Василем , решту товариства зі святом - будьте всі здорові ! На вулиці похмуро , +2 , легкий вітер .
Вітаюсь до майже всіх присутніх ! Зичу здоров'я та миру - це всім . А той зольдат бува не гєпою зветься ? Так замаскувався , але аура видає .
Що до води - в нас теж деякі райони потерпають , а в одному вобщє халєпа - тисяч десять людей не миються ...
Доброго дня всім нехай в цьому дні у всіх буде тільки хороше без всяких прикрих неприємностей. Зі святом
не переберайте харчами. беріть що дають та дуже радійте з того. до речі примітив що сусід КАЦ і О таки ще той жид. усіх вже який рік однією і тою ж листівкою вітає. в тім вітаю панство з Новим Старим Роком. на дворі +4 відлига, небо ясне.
Трошки ви пане помиляєтесь ось вам посилання до жидопедії https://uk.wikipedia.org/wiki/Іспанський_грип Чи може це я не так зрозумів
з учорашного вечора деякі з них вже миті, бриті та обстірані, отакеєот -))))))) але кажуть, що то не на довго -((((((
е ні, тут уточнити потрібно, бо якщо в грудні то жид , а якщо в вересні то еврей, отакоєот.пардон за тафталогію. думаю пан С. почуття гумору має.
ну якщо він написав вище, чи є яка різниця, то такі да шоби нєт.хм я теж в грудні в баню ходив, алеж я по фен-шую, значить не ...
Консерватор!!! Покайся, та піди по Святих місцях!!!(до Умані) А також попроси вибачення у всіх тут присутніх та особисто в мене Алекса та Аскота!!!
Пене К. тут по сусідству є тема про собачег,то не ви там виступаєте защітніком вожиків та всяких птічок виж вроді будували хатинки бездомним свинкам
ну якщо людина сама з собою розмовляє то це як? отож бо і воно. так що завязуйте з грибами бо ще і не таке з вам почнеться