Доброго вечора , з наступаючим святом будьте здорові ! Як там панове у вашій місцевості народ відноситься до новин про свинячий грип ( шляк би трафив тих журналістів ) . Бо в нас один чоловік в лікарні врізав дуба від пневмонії , то пів міста в медицинських масках ходить .
У центрі тихо. Вчора був товариш, він вже довгий час по роботі у Краматорську. Говорив, що 15 чоловік у тому місті померли. Думаю, грип такий же, як і щоріч. Погугліть, скільки народу померло від нього у якому-небудь 2013 році.
Ви не повірите, але кожен рік куча народу врізає дуба від ускладнеь грипу.Хтось старий, хтось бухає, в когось цукровий діабет, хтось до пневмонії доседівся.. А от дякуючи журнашлюшкам та їх істериці мабуть вріжуть дуба працівники швидких від кількості хворих, які сидять і БОЯТЬСЯ вмерти...Реально , якщо в нас раніше на нашу бригаду в середньому за сутки було 12-15 викликів. зараз22-27.
Та я до того грипу H1N1 відносюся скептично ше з 2009 року , ото як юлка паніку встраювала , каблеткі із літака вивантажувала , та стратегічний запас марлі реалізувала . Бо маю книжку епідеміологія де про той грип H1N1 пишут що він відомий ще з 1977року . Просто питаю , бо в нас вже починається паніка серед населення .
В мене також було більше. Хліб, сіль, узвар до ліку не брав. Помідори з огірками з різних трьохлітрових слоїків, але в одній тарілці - також ішли як одна страва. Вітаю Вашого сина! Хай буде здоровим, і щастить у всьому в житті. Доречі, моєму працівникові доця внука сьогодні народила. У Вашомі місті. Крім "Застеляйте столи...", "Нова Рада стала...", ми ще співали "Волииииинь мооояяяя..."
1. Дякую. 2. То тепер це вже наша новонароджена людина. 3. А ще ж є така пісня про тутейшіх кобіт: "Надоєло нам вольіньі маслом мазать день-деньской".
І не кажіть! Навіть і до рідної дружини притуляєшся, а вона надивившись жахів про грип з тел-а-візора каже: "Шось у мене голова болить"... Тьху... Точно піду до сусідки! Вона і молодша, і голова не болить, і грипом не переймається
Ага, мабуть ваша волиняцька "нова людина". Мама наша рівненська, а батько ваш любомильський. Є така приказка: "Де би корова не бігала, а телятко НАШЕ!!!!"
І хто так вітає? Сюди всі катайте: https://reibert.info/threads/ruslan-100-z-dnem-narodzhennja.716513/
от горе, горе!!!! Як канцерватор когось вкусить, так людина і ставить другу в ігнор...що ж це робиться, людоньки.и.и!!!!