Хлопці по святах трохи пльонтають))))))).то цицьки в четвер постять,то Скотів в понеділок замість вівтірка))))))).ну то таке.всіх присутніх-з старим Новим роком придешнім.п.с.в нас+5,лиє.хоч зраня сніг валив.
Бо ти ж налякав клієнта доктором Громовим та його знаннями внутрішнього світу людей. Не здивуюся, якщо той хлопець вже взагалі самозабанився.
ТОЛЯННН!!!Я ВЗЯВ КУРКУ ГРЫЛЬ И ПЛЕШКУ И ЧЕКАЮ НА ТЕБЕ!!!!ЯКШО ВИДМОРОЗЕШСЯ,ТО Я ТЕБЕ БИЛЬШЕ НЕ ЗНАЮ!!!!!!!!!
то не я, то злі модератори поломили мені увесь гешефт бо тему знесли((((( жлоби! недають як і за совєтів розвернутись підприємцеві
Ну-ну не жартуйте так,в свій час довелось цього "добра"побачити, пошукати та запечатлити в документах,дуже сьтрашне та неприглядне тоє "діло" залізничні травмування
Васiлiса Егоровна i мужичкi. Дійові особи Васіліса Єгоровна, красіва і горда сука, мєчта всєх мужичків. ..... Умберто Васильович, цинічний мужичок.
неможна бути таким не чемним та нехтувати запрошеням шановного пана. на кармі вашій то погано відобразиться. отакоєот
По прогнозам учоних,через 100 років люди будуть по пояс пластмасові,так шо пане К.не вводьте в оману,тре систематично вживати і гріль і те і се що мій кіт не хоче падло їсти,я от з кумом гріля під самограйчик вживали,котяра рибу стибрив а гріля ми,значить ше 100 років проживемо а скот нє
І Вам теж бажаю здоровля й наснаги , терпіння та правильного лікування . Самолікуванням не займайтесь бо кажуть шо ходить якась сіпаратісська зараза та , тьфутьфу..., косить людей . Та , не приведи пан Бог , довелось би приймати радикальні заходи лікування отих самих яєць шо в профіль по типу ампутації під корінь як очага інфєкції ... Коли велика пінтіратура то швиденько викликайте домів лікарку , бажано професійну аби зробила правильні процедури та призначила курс корисних вправ та масажів . Видужуйте скоріше ! ( смайлик - то не пиво а корисний запашний глінтвейн , але виключно в разі коли маєте повністю здорову печінку ) .
так я і не відмовляюсь від запрошення. інша справа що поки що не вийшло але то вже не від мене усе залеже, обставини. отакоєот