Вітаю, шановне панство. Щоби там не було, але вже середа, а тому п"ятниця наближається стрімким домкратом. Усіх Василів та Меланок, а також співчуваючих зі святом! Толя смалить: "Бывает, просыпаюсь я и думаю: какую бы сегодня русофобию затеять? И не было еще такого дня, чтобы не придумал я какую именно русофобию сегодня затеять". Усім гарного дня:
Всім доброго ранку! В нас сьогодні +-0. Вітру немає, асфальт на дорозі підмерз. Готуємось справляти Старий Новий Рік. Накриваємо на столи і вчимо гарні щедрівки. Сьогодні дівчата перевдягаються в хлопців і навпаки. Водять Меланку, козу і гарно щедрують. Всіх з наступаючим Старим-Новим Роком!
Добрийдень ... Ато так дорого бо там ще колесо якесь велике на коробці лежить і входить в комплект продажу . Може то спутнікова антена для автопілоту ? Тіко не кажіть шо то катушка до металошукатіля .
Не звертайте уваги.Толя прочитав на упакоци 1943 то так и соби ришив.Стояли у 44,Коли видступили вид Днистра на позиции ПМВ по висотах,да и нимцив там майже не було,були - 1 горнострилкова армия унгрив та дви дивизии румунив.
ВІтання всім. Пролежав півтори доби з температурою, але добре, що господарка приводить до тями - то вже зараз на ногах, хоча і тримаюсь ще не досить твердо. Вітер в ніч на 12 привів снігову межу до рівня теплих днів грудня. Отже можна було б і пошукати щось, але сил поки-що немає. В горах бачу постійно щось падає з неба, але до мене долітає тільки кілька крапель дощу. При +5 це не страшно.
Дивно , але і в нас теж саме ( не всі правда знають шо вони роблятьблять , але це їм так подобається бо нізашо дають гостинці й грошики , а деякі прямоходячі вранці 14-го стають плазунами , або навіть земноводними бо бовтаються в калюжах та валяються попід заборами ...) - може вже відбувся зсув ґрунтів в бік заходу , а зсуву мізків в потрібному напрямку ше в тих хомосапінсів не відбулось ? Чи то мо еволюція навпаки ... Сьогодні вже кублились коло під'їзду і намагались посівати вівсяними пластівцями , коли я обтрусив з себе ту їхню дерть і сказав шо ще рано і посівають тіко завтра - вони сказали :" нічьо , дядя , каби нє било позна , да завтра ми можем уже нє дажить" і далі матючча та дикий регіт ... І таки майже не "нєдажилі" . Настрою в мене ще з ночі чомусь нема бо ті тварюки десь з четвертої ранку почали горлати і робити ковзанку під вікнами , гепали дитячою гойдалкою , тощо . Коли сама крута серед них мавпа ще намагалась в мене поцілити своїми шмарклями - вирубив зразу навіть не дуже напрягаючись , один сам впав на ожеледиці коли рипнувся різко до мене й сильнєйшо забив собі коліно а потім ще й якось примудрився сідницями дуже прицільно та смачно вдаритись об мій "городський бундес2007" й теж корчився мацаючи собі копчик ... Решта двоє ще школярики просили аби я їх так по дорослому не "поздравляв" бо вони просто хворі на інфлюенцу й до школи не пішли , вийшли до друзів попосівати . Вже пів дня нікуди не йду , чекаю коли позвонить поліція бо перший "посівальник" коли став на ноги й почав розрізняти рухомі об'єкти , сказав шоби я " сцука , ждал мєнтоф , каториє мєня далжни также в грязі павалять , гатовь бабки на новую куртку " але чомусь знову впав ( але вже сам без моєї допомоги ) . Інший довго сидів на лавці стогнав теж обіцяючи покарання поліцією ... Коли до 16-00 не буде гостей - так тому і бути , піду на діжурство з почуттям виконаного громадянського обов'язку . Зі святами .
То Ви не жартуйте так з організмом , лєжте та лікуйтесь , дай Боже здоровля та най згинуть боли та слабкісь .
То з именинами вас.Може то у вас так сильно стирчить,що у руках сили не стае у штання зигнути и блискавку защипити?Та то добре.
Ну то ви вже драматизуєте.це ж резон.я ось в аптеці бачив рекляму<ріг Дорошенка та Словацького>.ЛАЗОЛВАН-СИРОП ВІД КАШЛЮ!для орального застосування.)))))).провізори довго не знали потім-чого в них весь телеком<всі ржуть,но ніц не купляють))))))>.доброґо дня всім!в нас+6.хмарно з проясненням
Вітаю ! На вулиці тепло +2 , похмуро , сніг розтає . От і маєте , а хтось все вангував що зимою майнлаби705 будут задарма роздавати , ага тримайте кармаш ширше .
Я якось у аптеку завитав,а там налипки гарни були-маленьки весели пуйлики и напис-Прэзерватив Вищого Гатунку.То я взяв за 10 штук отих налипок и на номери всим сусидам биля будинку наклеив.Потим сусид розповидав-Йихали за ним ДПСивци з километр,потим включили сирену и зупинили,права не питали подивилися на номери приснули вид смиху и сказали-Проэзжайте,не затримуйте рух.И так зо 5 разив.(то видко по рации всим постам розтрендили).Каже тильки через два дни коли колесо пробив и запаску из багажника виймав ,то помитив.
"Дякую тобі мамо за Лізак!" Підпис Тато Передивлявся. Є декілька жовтих корпуса. І ще деякі стрілочки та циферки підозрюю що позолочені.
На кіко на 50даларів . Але б/у Австралійські і Ірландські , а нові дешеві Майлазія . Самі ж казали шо Майлазійський майнлаб то лайно і він ніц нічого не може шукати і тіко псується вічно , і тре постійно його тягати в майстерню для ремонтів .
Ось доволи цикава пропозиция,якшо за 8500 витдасть можно брати ,ще й дви катухи.А таке происходит,бо бариг развелось шо псив - рвуть с пид рук все що бильш меньш нормальне,потим на фиолетовому барижа.