я тобі ще тоді казав що то марна праця хлібороба але ти невірив мені, хоча я що до кацапів дуже рідко помиляюсь тре було на щось гарнюнє з тобою забитись і отримати з тебе наприкляд оту моську цареву.
У мене моськи тоді іще не було. Нічого марно не буває. Можливо, десь через півроку-рік спробую зібрати ту переписку знову. Якщо вони захочуть говорити. Цікаво буде послухати.
за цей час вони і рідну маму кадиркам продадуть за шмат гливкого хлібу та мерзлу картоплину щоб ті її грали у неприродній спосіб
ну то отого максима віддав би, ніхтоб і не помітив що він зник. а до нього скринь шість набоїв. най воно у запасі б лежало. бо ти ж знаєш що найкраший оберіг від усякої нечисті кацапської то є зброя і чим більше тім ліпше вона оберігає. отакоєот
хай приходять на весні, зара копати незручно, земля мерзла. а заразом най і до тещі зайдуть. їй теж город перекопати треба а в мене на це бажання нема.
Новогодняя цена!Спешите купить!АСЯ всего за 8000гр.Пану К треба вчитися! https://reibert.info/threads/asja-250.714609/
Вітаю! пане Руслан у Вашій області (Вашківці чи Вижниця) щороку проходять масові гуляння (святкування) на Маланки?
З Днем Народження Руслана 100 !!! Всього найкращого ! Головне здоровЛя ! Якщо я не помилився,то cьогоднi.
в нас теж всюди маланкують, але у Вас десь проводять свято Маланки. колись навіть по тель-а-візору показували: з"їздяться колективи з різних сіл і показують вистави.
Доброго дня,так маємо сьогодні Василя,день народження в племінника,день народження тєщі шей Меланки та не виговориш Аревонівни чи Аривонівноі по всіх документах жах різні варіаціі імені та по батькові
надворі 0 градусів іде дощ і одразу примерзає до асфальту, едве доїхав до охвісу, а зараз знову на маршрут
15 сичня у Чернивцях на Филармонський площи будуть липшу маланку визначати и призи давати.Кому цикаво приймиздить.Згодом видео маэ бути.