Дивився я фото тієї сумки. Досить симпатична. Але 700 тис. грн. я би за неї не дав. Про Вольдурашку вже написали трохи, від себе добавлю, що іще він обманщик і балабол. А коли його, бувало, натовчуть пикою у його ж лайно, то він ображався, говорив, що йде, та більше не повернеться. А потім знову приходив, і писав усілякі глупства, поки знов не натовчуть. І так по кругу. Одним словом - кацап звичайний.
Напіссано то добре і ніби так собі душощіпатєльно , аж сльози течуть ...То всьо ліріка та шмарклі . Ніякой філосовщіни та "можетбитьпатом..." . Для кого та скільки вже можна пояснювати та виправдовуватись - доста та баста ( що в перекладі означає :"всьопі..єц-пішливонина..й скажені собаки!!!" . Ато ми будемосітішити надіями в раскаяніє та оплаківаніє - і так будемо жити десятиліттями в тому "АТО" доки не сконаємо в окопах з надіями на ізвінєнія . То всьо самообман з елементами онанізму бо ніколи той хто прийшов грабувати та вбивати не стане братом чи сестрою , а наша нація вже починає хворіти на стокгольмський синдром і має виметри та самознищитись або розбігтись по світу в пошуках "своєї хати з краю" . Пи.Си. Погода гарна - плюс п'ять з хвостиком , дме теплий помірний вітерець та вже майже розтанула крига на алєйках - завтра вже в лікарнях не буде ажіотажу біля травматологій . Сьогодні в епіцентрі купував резинові чоботи й бачив класні лопати майже фіскарі й подумав - а чи не буває лопати з інтегрованим металодетехтором ?( ну тіпа до лопати якийсь резонансно-збалансоканий електромагнітний екран аби прибрати перешкоди та хибні спрацювання ) , держак з сучасного неметалічного волокна .
Там навіть свиники в бронзі запічатльонні , а в нас нема , ось навіть макаронники мають собі такого , тіко в них він такий собі італійський мачо ( я йому за вушком почухав ) . А в нас бронзи не вистачає - мо скинемось на бронзового кабанчика ?
Ну і нашо пану К та бронза ? Купіть йому живого , най відчує себе потрібним . Бо сидит за тим компютером , а кабана годувати треба .
Ой мать Ви спалилися - пагорбів десь нафоткали для отводаглас , але є фотка така знайома - чи не скеля Довбуша ? Та і монєтки там всякі та кайло старовинне - чи бува Ви не знайшли бува трохі його скарбів ?
То за 200м. від мене. Причому знаходиться біля закладу харчування з пристойною свининою, а тому більше скидається на некропольський пам"ятник.
ЙоЙ! а що це ти так до свого ліпшого друХа? ти ж його захищав завжди та мене сварив за те що я його на місце ставив. а тут кацап, та ще і звичайний кацап. щось на тебе несхоже
Тоді я іще надіявся, що його (і не тільки його) можна врятувати. А ти псував усю педагогічну поему. Зараз це вже стало неактуальним.
Портрет Макаренко. " А я? А я? Я хотів, щоб діти робили полєзні фотоапарати. І на буя я так старався? " )(