"І що тепер буде, Гаврюшо"? (с) Мені чхати, хто і що говорить або пише про канонічність чи неканонічність. Я доросла самодостатня людина, яка сама здатна робити висновки з тих чи інших речей, відповідати за свої вчинки та не боятися відстоювати свою думку. Якщо ти кличеш мене до сусідньої теми про церкви, то я там попрощався, і більше туди не заглядаю. Я ж не Вольдурашка. З.І. Хочеш загітувати мене стати іще одним прихожанином вашої синагого?
тоді чого ти захищаєш 5 колону яка веде ворожу пропаганду та спонсує бойові дії проти нас? а тебе ніхто не примушує там відписуватись, візьми та почитай просто. а як захочеш то відповісиш тут згоден ти чи ні з тим
Ти сказився? Біжи та іще раз уважно перечитай, що я там написав. Я намагався в максимально доступній формі викласти свої думки. Якщо незрозуміло, то вже звиняй. Я схожий на Вольдурашку, який постійно прощається, але не йде?
так то теж з наших, копарь та скарбошукач. прохвесор індіана джонс у той час коли він трошка підробляв на нового прибора та водив зірколіти та був джидаєм, неплутати з жидом
Доброго дня всім, вернувся з копу , ну його на зимовий коп з 50 см снігу, поки до точки дійшли 3 км , щей дощик маленький крапати почав, вже счас припустив,земля мерзла хоч і ліс, листя. МонЕтки закопав на весняний коп назад, пятак був, 3 коп, ті що злиплі і ненаю даже, може й глечик. сушу детектор до весни.
Вроде не кацап,а замашки ти сами....https://reibert.info/threads/foto-pmv.714813/#post-7649141 Може шпигун?
Хто-хто з паном К. не ділиться? http://repka.club/blogs/vsyake-razne/item/5231-korchma-abo-populyaryzatsiya-visoloho-dosuha
та багато зараз кацапья людми прикидаються щоб їх не чипали. гадають що зачисток не буде, помиляються
Знову проявляєте неповагу до старших? "...Нашi там. А ти: кругом шпiони. Это снайпер, молодой боєц. Павлiк ( бере в руку здоровенну ломаку ) А як шпiон - тогда йому звiздєц". (с)
Доброго Вечора ХУНТА !!! БОРЩ Читати за 30 хвилин до обіду) …Свининка на кісточці, жменька квасольки, Грибочки, капуста, штук три барабольки, Морквинка, буряк, часничок і перчинка, Листочок лавровий, укропу стеблинка, Солодкого перцю й селери - частинка, Петрушечки трішки, та солі краплинка, Одна цибулинка й шматочечок сала, Щоб злотомедально та страва сіяла, А ще – помідори додати у горщик, І вийде - смачнющий український борщик! Тепер треба взяти сметани гладущик, Та миску пампушок гарячих пахущих. Налити в тарілку духмяную страву, За смаком додати сметанку в приправу. Та хлюпнуть у чарочку грам п’ятдесят, І в шлунок відправить вогненний заряд. Крякнути, хукнуть і два огірочки, Що перед обідом дістали ви з бочки, Зжувати повільно. Й тепер вже, тихенько, Хоч слина й клекоче, та ви – помаленьку, Щоб ваше бажання - сягнуло зірок, (Бо в шлунку – самотньо вола огірок), У ложку здорову борщу наберіть, І райський нектар той у рот покладіть… Прожуйте, смакуючи, й ніжну пампушку Вкусіть, як хижак - свою здобич - звірюшку. І знову процес із борщем повторіть - Хай вічністю стане солодкая мить!... …Все, любий читачу, кінчаю свій твір, Бо я вже від голоду – й сам наче звір... #бандерштадт ·