А в нас почалися проблеми - радіатор у службовій машині пішов їб.., пардон, зіпсувся, снігу насипало так, що з роботи ніц, але горе не біда, а от справжня біда полягає у тому, що оті пісовські курвинми діти заборонили продавати набої 7,62х39 з демобілю. Тепер замість 0,8 злотого тре платити 2,5 - сссуки. Але на щистя в мене ще п"ять цинків лишилося та розсипом кількасот штук у шафі.
розповідати казочки будеш іншим. та і піп в тебе підозрілий, некононичний. так що йди ліпше СЕПАРА камуняцького агитуй щоб він усе до музею свого найліпшого друга пана Артанія віддав. там хоч воно буде у порядку, діточки хоч побачать та взнають що до чого.
Вітаюсь з товариством ! Пане Камазист , то не з моїх слів - то "Основний Закон" так ґарантує та нас запевняє , а саме : В ст. 13 Конституції проголошено, що "земля, її надра, атмосферне повітря водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону. Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству. Держава забезпечує захист прав усіх суб'єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб'єкти права власності рівні перед законом". Так що знайте це , та користуйтесь на своє благо та не порушуючи загальноприйнятних норм поведінки - тобто все що знайдете , вкрадете в оліґархів та їхніх сракопідмивачів , чи маєте якусь корисну інформацію що до протиправної та злочинної поведінки котрогось з "небожителів" - обов'язково маєте поділитись з ближнім тим , принаймні як робінгуд - забирайте в багатих , продавайте бідним , кладіть гроші в прибутковий бізнес живіть на відсотки з депозитів .
Тобі не все одно? У нас свобода віросповідання. Ми ж будуємо правову державу? Чи вже ні? Боюся, що Похабич не поведеться на тему з Артанією.
Та такими нэжданчиками верховна зрада нас постийно радуэт.Все тильки дорожчаэ,а зарплатня стоить на мисци.
Та можна й січас "го" , але то буде невдалий та заздалегідь приречений на провал маневр , котрий не дасть ніяких стратегічно-матеріальних "ґешефтів" - краще зачекаю побратимів , проведемо розвідку , рекогносціровку , виконаємо підготовчо-"диверсійні" заходи , екіпіруємось та забезпечимось технічними засобами і повним штатним підрозділом будемо виконувати задачу ... Коли настане час "Че" - Вам повідомлять особисто . Тільки Ви там той , ну ... , бо вони скрізь!!!
у мене просто дід був старшиною артдивізіона гаубиць пушок, контужений пару разів. Його улюблена фраза: „ну не ………(потрібне вставити), бо я контужений — можу і тебе контузити“))))
Ви про Громадянську оборону,настільну гру, річку, чи вірменську літеру? "Че" Гевару вже давно закопали)))
Так тож і є - зруйнування старого за для побудови нового , правового ! Требаробити як казав Лесь Подерев'янський про тьолок ...
Та нєєє ... То пан Консерватор пропонував шоби зараз "Го" , то значить з перекладу "давайте зараз підемо й дамо пи...и тим нехорошим людям "
Вітаю ! На вулиці відлига +2 , лід із дерев і електро дротів обсипався , сніг тане , дме скаженний вітьор .
Доброго дня, панство! +5! за ніч дощ змив увесь сніг!може вітерець підсушить, до вихідних земля відтане - та на коп!?
свобода то свобода але до тих пір поки це не стосується ворогів та 5 колони. а ти спробуй мо і вигорить з цього щось гарне. чи тобі дітям шкода? усе ж для нашого майбутнього робиться а той СЕПАРАТИСТ камуняцький нехоче щоб діти розвинутими були. отакоєот
ну нашо так радикально? я не закликаю до радикализму та тероризму, я завжди виступав за екологію. тож пи... давати нетреба! ліпше підперти кілком двері та підпалити хату того рига, але тілько тоді щоб уся родина зібралась там разом. бо потім час гай, ноги бий, відловлюй по одному, то не наша метода. знищувати треба все і відразу. отакоєот. а ви кажете