таке. не цупити а відшукати, тим більш що він викинутий ще за совєтів, тобто можете вважати що ми збираємось віднайти скарб. отакоєот. а ви кажете
Добрий ранок всим православним ,жидам,католикам и покаяным.У нас потеплило-+6.На вулици чваколка.Пью каву поволи прокидаюсь.
Бо тиков тронь ото гризло-лайно,то засмердить на весь свит-Парламэнтария бьють!Треба у тому литачку пуцьловському шось трошки пидремонтувати шоб на крэмль впав,а ше купити замисть хуна даев у курейцив оту водневу боньбу та загрузити пуйлу у подарунок.
Доброго ранку, за люмінатором +0°С. Всю ніч перебирав, уже збираюся щось креативити з гільз. Бо цілих нема — в основному нижні половинки. Тихо сп…див і пішов — називається «знайшов»
а щоб вас проконтролювати щоб ви шкоди якоїсь ковзанці не накоїли бо ви людина хоч і підстаркувата але запальна і можете наробити якоїсь шкоди і люди замість того щоб кататись та веселитись будуть плявати та плякати. отакоєот
ТУТ? <iframe src="https://vk.com/video_ext.php?oid=14163945&id=161399132&hash=1a8e224fd108e545" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>
я саме це кіно згадав як пішла мова про мотора. мені того дядька завжди було шкода, він зробив, приніс до дому встановив а отой гад-пійонер усе зіпсував.
Вітаю панство. "І хто це каже? Граф Толстой, чи Дарвін"? (с) Починати будівництво треба із себе, гляди, і зміниться щось. То не рахується, всі отримані кошти підуть на "побудову правової держави" (с). Напишеш заяву про відшукання, відсотки у державу заплатиш? Якщо так - можеш навіть з моєї частки, я згоден.
Ні в якому разі! Святий отець казав, що заздрити - великий гріх. Не треба навіть говорити про "білу заздрість". І десь я з ним згоден. Якщо хочеш, можу показати місце, де (по такій же легенді) закопано пару сотень кисневих балонів. Там нікого немає, ні з ким навіть домовлятися не треба, всього тільки роботи знайти, та вивезти. Візьмешся? Ти, мабуть, неуважно читав написане мною. Я пропоную свої послуги. Так, не безкоштовно, але у вашій синагого, мабуть теж насіння просто так не роздають?