та ми молоді були. Замість того щоб витягти метал бульдохером, то ми загорнули, нагорнули ще й вгарцювали зверху. Так вони те місце і покинули...років через 7 його розкопали вже їх діти...
до речі, а хто із скількох років почав копати? я ось в себе хвоточку найшов. Получаеться що копаю років з трьох)))
Що друг, то добре. Але, думаєш, він зрадіє, якщо на його зміні ти винесеш серед подвір"я ввіреного йому об"єкта яму 2х2х2 метри?
а чого це я один буду це робити? він теж допомагати буде. та і загорнемо потім ми тую ямку. головне знайти
Там вже на току третій власник , ще й купив собі діпутатську посвідку від пропрізідентцької партії і тепер тіпа став уже не ригом-сраколизом , а поважним обранцем нової патріотичнох формації бо навіть декілька разів купував вірмішель та найдешевшу крупу а-ля волоньтьор ( але ми пам'ятаємо "хуізху" ) .Кабелі буду витягувати після війни коли всі хто того вартий прийдуть додому , бо ніяк не закінчиться "особливий період" після якого таки вже погуляємо - тоді вчинимо як в Драгобраті , тіко справедливо та без "безпрєдєла" . Ми хоч і контужені , але адекватні коли до нас з розумінням та повагою . Поїдемо і скажемо тамошньому фермерку шо він господар тіко зверху , а те шо під землею - то народна сласність , отже всі кабелі та те в чому вони зберігаються - теж нарона власність , тобто наша . Отакоєот авикажете !
Але ж вранці прийде начальство, і почне запитувати, що то таке перекопане. Відразу видно - задум цікавий, однак з реалізацією.... Вам потрібна людина, яка гарно все прикине, обдумає, спланує, а вам лишиться тільки реалізувати його геніальний план. Ну, безумовно, такі послуги не безкоштовні, але за 75... ех, де наша на пропадала, за 50 % так і бути, візьмуся за мозковий штурм та план операції.
та конає вже років з 15 але ніяк не сконає остаточно. а колись було непогане виробництво поки деректору невстрелило комбайни виробляти.
дякую але обійдемось якось без тебе та твоїх порад.ми це все і самі гарно можемо. бо коли по півроку і більше зарплатню там не платили то тягли ми і залізячча і кольоровий брухт так що аж гай шумів і жодної притензії до нас небуло бо робили усе з розумом щоб якщо і кинуться то вже час пройде і на нас ніхто і не подумає. отакоєот
Угу... Думаєш, Похабич тобі буде передачі носити? Погоджуйся, поки я добрий, і згоден всього лише на 50.... ні, вже на 55%.
якось обійдусь без грьова того СЕПАРАТЮГИ та камуняки. це було по друге. бо по перше нічого такого небуде бо як я вже казав ми все самі вміємо гарно обмірковувати та реалізовувати. а головне що якщо хочеш отримати свої чесні 15% то йди довби город того СЕПАРАТЮГИ похабича, там заліза багато
Ти подумав, від чого відмовляєшся? Тільки уяви: сидите ви удвох з товаришем у холодній, а тут раз!!! Похабич з тортом! Ви станете зірками у вашому СІЗО.
то камуняцький торт от най той камуняка та СЕПАРАТЮГА його і жере. і чого ти постійно думаєш що нас за давно викинутий брухт до холодної закриють? ми ніякого крименалу невчиняємо тож і нема за що нас закривати.
Ти думаєш? А є інша думка, що була би людина, а стаття відшукається. Запитай у Суєра, як не віриш. Так що, згоден на 60%? Повір, за гарну роботу це небагато. А за ваші гроші я все зроблю як треба. Все, добрих снів. У Вас є час на подумати, і прийняти єдино правильне рішення.
вітаю панство. на дворі відлига а от у хаті тепло та затишно, нафта впала нижче 31 доляра за діжечку. цікаво якого біса вчора гризло до нас прилітав та чого його незарештували відразу як ступив на нашу землю, чи просто збити було тре та і усі розмова з кацапом
то виключно кацапська думка. ми будуємо правову державу і повинні забувати оті кацапо-камуняцькі постулати. та і взагалі якщо ти такий розумний то чого ти досі не посадив якогось рига, підкацапника чи камуняку, чого вони вільно пересуваються по нашій землі, га?
Так, правову - а сам збирається тишком-нишком пиз.., вибачаюсь, - цупити металобрухт зі стратегічного об"єкту!