Доброго вечора в новому році --Шановні!!! З СВЯТАМИ -БУДЬДЕ ЗДОРОВІ!!! всіх благ і здійснення задуманого !! а ще копати і викопувати!!
27 метрів Нє ну для веселухи можна і 150 провісити і лупанути туди пів-кіловата… але в мене нема такого заліза((( Я скромно на 10ватному трансіку
То Ви й досі туди як на роботу їздите , чи Ви так далеко зайшли шо ті стовпи вже десь по сибірській тайзі йдут ? А чи купили вже вантажівку бо таки на три кілометри маємо близько сімдесяти стовпів та по пів-кіля міді - 35 кеге та по сімдесять грн за кільо і товсьо за один рейд ... то Ви вже мать олєгарх ? і скіко конкурентів залишилось там навсігди Пи.Си. коли зараз не маєте почуття гумору чи тимчасово не в настрої - краще не читайте бо подумаєте шо я вже рахую Ваші гроши аби якося на хвоста впасти , ні - я просто Вам ЗАЗДРЮЮЮЮ !!!!!
волами. а ліпше самі у торбинку покладіть ті дроти, шматок сала, пів хлібини та плєшку горілки та і вирушайте. заразом і зустрінитесь та взнаєте де той город знаходиться де від пійонерів та камсамолистів до енкавеесівцв прикопано. а мо ще щось і знайдете цікавого по дорозі
чого це ти не віриш? У мене за городом сільхостехніка була, то під тином стояли розібрані трактори та комбайни, металолом заривали трактором, копали ями і поршня з моторного цеху машиною вивозили і заривали...25 років пройшло, а металоломщики по сей день копають.... Колись з кумом настроїли покійного батька бульдозер Т-74. поїхали на поле вчитись з лопатою горнути. приїхали а серед поля яма, а в ній диски від трактора, ще якесь залізо...Місцеві алкаші(була така сім,я, тепер їх діти -алкаші) пішли шукать коняку чи трактор щоб витягти метал з ями....Копали вони ту яму п,яні , тупими лопатами днів два...вже мабуть підщитали скільки літрів куплять....Поки вони ходили, ми з кумом яму бульдозером загорнули, ще й курган метрів на 2 зверху нагорнули))))
кіл з 20-25 зібрав правда не за один день,а тижнів три іздив та і півполуторки попалось і кельтик зустрівся,а що мені бідному і нещасному пенсіонерові робити
ач який! а в кого ото товсзтезні кабелі завтовшки з ногу дорослої людини приховані? отож бо і воно. в мене усе записано, хто, як скілько. щоб знати скілько з кого взимати отакоєот. а ви кажете
Вітаю, шановна громадо. Чого б не спробувати щупом? Адже, якщо закопано багато, то площа має бути досить велика. А малим приладом буде погано, бо дрібного металу може бути ціла купа. Тільки накопаєшся. Тірарісти...
камради, підкажіть такі капсулі викопані являють небезпеку чи вже ні? У мене повний город гільз 16го кал. ну і капсулі попадаються. Оце сиджу розгрібаю знахідки довгими зимніми вечорами))
десять ват - то не мало , так шо не скромнічайте . Мабуть шпарите в кеве-фуліганському діапазоні , чи маєте реєстрацію ? Так шо купуйте ту проволоку і згоден з Вами шо добре налаштована відрезонована антена набагато більше користі дасть чим супермоцні вати трансивера ... колись "хворів" на таку залежність - хто зна про шо , той зрозуміє .
і щуп теж візьму. головне щоб сніг розтанув а там можна побіати та пошукати. якось коли ще охорнцем там працював то лазив по закутках і знайшов злиток алюмінію кіл на 15, їх у ливарню завозили і оті злитки по всьому подвір'ї валялись, там тре підкласти під щось туди покласти щоб кара на бровку заїхали, там ще щось, потім звичайно їх повизбирували та здали але дещо і залишитись повинно. тож чекаю на відлигу та піду пошукаю кольоровий брухт. саме головне що один з начкарів мій давній друг тож ще і на плече піддвавтиме лантуха©)))
Буває і більше,ззадня видвигаюсь на вихідну позицію,оцінюю обистановку,проводжу розвідку боєм(виявляю звідки вила чи дуплет солі)можуть вилитіти,ніч копаю,півдня відмиваю і реалізую хабар,півдні дрихну і по новому.