Вітаю ! На вулиці таке паскудство шо холера б його вхопила той сніг . За ніч випало 20см , в тих місцях де не чистилося з минулого снігопаду десь 70см тої білої , холодної , бридкої , мокрої гадості . В суботу вивозив возиком той сніг їз двору на город і сьогодні знов ота паскудна робота , втомився як пес , в спортзалі і то легше . Коли ж почнеться той теплий , сухий січень га ?
А шо ще зі ставриди у Вас є в наявності,гаяваспитаютаки не погане пиво тєща на Різдво мені подарувала,таке в Чернівцях я завжди купляв
Таврове треба подивитися, диски якісь лежать, але не пам'ятаю чи вони не квадратні, трамбльор десь був… А пиво я в основному тільки таке і беру UPD у мене таврюха 7 років була, по всьому обійсті до неї якісь запчастини можна знайти))
ви будете мати гроші, я буду мати троха менше грошів а пан Р% буде мати трансхвормахтера. всьо па чєснаму
Як правильно викинути ялинку? 1. Запакуйте, як показано на фото. 2. Викидати потрібно вдень. 3. Бажано, щоб хтось з сусідів чи знайомих за цим спостерігав. 4. Робіть це з спокійним виразом обличчя, без емоцій і не поспішаючи.
Оцей кліп частково снімали в Ірпінь на базарі навіть частину базару перекрили і нікого не пускали. А одну тітоньку яка знімалася в кліпі в другорядній, а може і в головній ролі ми с колегою, того навіть не бажаючи розвели на пятсот гривнів ми собі се тішили що одній людині вторгували товару на вісімсот гривнів але не натішили як тут примчалась вона спокійно без криків, без притензій попросила просто перерахувати бо то ми не так бачте порахували але все в нас на благо було в блокноті зафіксовано. трошки по додававши вийшла сума дещо менша виявилось що на калькуляторі збереглася сума попереднього покупця і мій колега який займався підрахунками просто все додав вийшло те що вийшло Але вона на нас не образилася навіть вітається ги. Десь на 1:21-1:22 вона витанцьовує з кабачками в руках І дядька якій квасок попива теж знаю на 34-35 секунді
в нас на виробництві колись була лінія по виробництву ніжок на транзістори а їх виробляли з чистої електротехнічної міді але не увесь дріт був кондеційним, тобто троха більше або троха меншим деаметром завозили, совєти тоді ще були, тож той дріт вивозили куди завгодно аби здихатись. і от ходе одна легенда що на території підприємства зарили цілу купу того мідного дроту. от я і хочу якось перевірити тую легенду. я звичайно недуже в це вірю, щоб не сказати геть не вірю але перевірити треба тим більш що є як туди трапити. отакоєот.
Дарма не вірите, я колись працював у кібцентрі, то там не тільки дріт закопували перед первіркою воєнпреда Зате підключати кацапів тим дротом до ВВ лінії … прямо за руки якими вони голосували у Криму та лугандоні
то багато таких казок ходить. так нема що людям робити тому. або спяну хто. що ляпнув і понеслась звістка по всьому селу
Ото дають .... ніби не кімчура а путьіньхуня оплакують ... Таки сильний нарід ті монголотатри , ото в них кашпіровська яка сильна та невмируща ...
Эх маладежь ,не пили вы настоящего черновицкого пива.Справжне,живе пиво було с 1858 року пиво варили,але не пережив завод вильной Украины..Купила ота Яболонь завод и на металобрухт поризала,те саме из цукровим и мьясокамбинатом.Знищили оти рыгионали промисловисть у региони.Отакеавикажете.
біля виробництва де я колись працював було ще одне виробництво і властували вони поряд смітник куди звозили усе, від бракованих відливок з плястіку до срібних контактів. тож наприкінці 90стих той смітник бульдозером розкопували і багато чого знаходили так що усе може бути. але без перевірки я невірю
то таке,торік зимою було мені дуже сумно то внадився я в один лісок,і потрапив на місцинку де з знахідок куски мідного дроту всякі десь сантиметрів 10-18 та пуговиця царська телеграхвіста,визбирав весь той дріт бо думав шо злато там є,потім дивився на рекакашну карту і вгледів якусь лінію чи телеграхну чи гелектро,але суть не в цьому,пішов приблизно по тій лінії і натрапив знов на куски мідяхи,з одного стовпа я так зрозумів виходило десь з півкіла коли трохи менш мідяхи,і так 3.5 км по джіпаку,було багато гільз,трохи манєто,срібний потсигар,стовпи десь через 50-70 метрів.