Доброго всім! Приїхав з райцентру і зрозумів ,що таки щось змінилося — вперше за 7 років бачив снігоуборочні машини в дії, дороги чистять, тротуари теж. Може нас знову до Речі Посполитої приєднали поки я спав? А я його зранку поборов поки ще морозець був — місцями просто граблями повигрібав(між зуби полоску пластику сунув), зараз уже не прогребеш — все злиплося
Доброго дня шановне панство! У Маріуполі добрячий дощ, пінтіратура +0, та ще й поривчастий шквальний вітер. сКоти окупували батарею
Доброго дня,патентувати треба такі винаходи,а то післязавтра китайці завалять нас граблями з пластинками з написом"чіііна"
тю! я цей спосіб ще із школи знаю — наш трудовик показав, ми залишки фанери в граблі засовуввали. Навіть в «Науку і жисть» відправив був, там була така сторінка «полезниє совєти».
Алеж патенти нема,якщо подивитись на нинішні вироби китаюрів то згадуються колишні "юний технік",мастерок" та банальна газета "сільські вісті",особливо це видно в с/г та побутових виробах.
Вітаю товариство. На дворі +4,5, вранці йшов дощ. Хай пуйло ще трішки потягне (але щоб йому сраку заткало цементом) на цьому світі - солярка 3,88, а 95-й - 3,98 (долар 4,05). Навіщо собачку прив"язав - хай-би побігала та побавилася снігом!
майнула би по гостям,(ціла вулиця)до вечора ловили б а гості є і вороги воно мені ото тре? а щє мій риболов на річці, майне туди-усіх рибаков повиганяє