я з СЕПАРАТЮГАМИ та камуняками справ нехочу мати. так що можеш дати йому під праве око чоботом а під ліве кулаком та заврати усе що в нього є. що тобі непотрібно відай дітям до школи де пан Артанія вчителює
ви що якірні ланцюги з аврори чи бронепьйосья памойкина ставити вирішили?! висота комбайнового ланцюга десь 10-15 мм. це не так вже і багато.
З такою зимою як зараз треба буде до весни оглядати. Думаю, що розплід вже є і ранньою весною може бути біда.
щож це ви там вашамосць кіта-бігіміта пикою у лайно натовкли так добряче? він зараз сьорбає вотку з горла та бренькає на бабалайці калінку-малінку десь в куточці та прокльони сипе на вас та на усіх інших хто невіре йому.
Був в мене *тазік*.купив з ними.Після першого разу в ліс.двійко *відсохли*.Інші двійко просто викинув.
тут проблема не в морозі, бджоли морозу не бояться, бджоли вологи бояться. якщо буде волого дуже то це дуже погано для бджіл
Дочитав http://mytets.com.ua/vasha_galja_baluvana.htm , рекомендую Ось щеб оцю оперу повністю подивитися , якраз для нашого форума те шо треба Пісня в тому відео , геніальна