Дощ в Буковелі то навпаки - екстрім та нові розваги ! Внизу можна кататись на водних ковзанах , ковзанка працює а на ній сантиметра два води - то ж вчитись їздити саме вчасно бо впасти то означає повний пи...дець . Та й снігу штучного товсті шари стают як липкий кандьор і на малих схилах їхати то суцільне задоволення , тож також всі стают профісіоналами слалому або глядачами з надірваними від реготу животами бо настає мегашоу застряглих головами в снігу лижників ... Головне одягти відповідний водотривкий одяг , дебелі наколінники та зручні шоломи . Мав досвід ще до війни відпочівати там в саме таку погоду . Ще є розвага - можна покататись на змоклих кониках , на фурах ліжники промокают та добре тримають вологу і коли сракою сідаєш на покататися - то вже не встаєш до кунця подорожі ...
Там з розваг хіба що демонтаж стін та прочитання наскельних ( настінних) написів , альбо хто швидше попісяє аби не примерз прутник .
То знайомий знайомого мого кузена. Мабуть викопав горщика і не признаєцця. Щоб відсотки не довелось платить. Боюся, як би йому хто здоровля не підправив за такі гроші. Отаке.
сюди пристройте https://reibert.info/threads/identi...jomnikov-i-separatistov-foto-i-dannye.492206/ Це манеТТо буде в наступному випуску журнала . І ше пан К буде казати шо манеТТо то єрунда , а гиржаві каски наше всьо . То теж є добре , зайшов до вбиральні швиденько оправився і вийшов . Вбиральня була одна на повер із приблизно 40 кімнат ( вже не пам"ятаю кіко їх там було точно за 35 ) , бо іноді як засідали на гунітазах то наче не людські харчі споживали , а канати їли .
Гевалт ! Знайшов новий сайт Митця http://mytets.com.ua/literatura/ , так там є багацько творів які я ше не читав , наприклад "Ваша Галя балувана "
он бач, люди знаходять он які речі а ти задурно залязяку тягаєш. здоров'я воно не прибаве а навпаки позбавляє, а от коп то і відпочинок і мязи в тонусі та ще і непоганий приработок.
Здоровенькі були,як ся маетеся,що нового?В декого дощ,ще десь відлига.А я з годину тільки як від батьків,снігу надивився хай йому грець,зате тепер точно знаю що з зимовою гумою не прогадав купив яку треба(по льоду правда не дуже)зате по всьому остальному
в нас теж сніжок лагідний пішов. а що до гуми. щоб не ковзати та всюди проїхати тре ланцюги вдягати на колеса, з комбайна саме те але можна і з мотоціклетки якоїсь, гребе що не в себе. отакоєот. а ви кажете зимова гума
Накрився копом мідний таз. І я беру лопату в руки. Піду.зроблю сепукі. (можна ще гранату в руки. Але то буде харакірі0 Пі.СІ.А може просто пукну. Японська поєзія .однако.
В буковелі погоду найкраще дивитись по камерах онлайн. два тижні тому в нас (85км) була тепла та лагідна осінь, а в Буці всі траси були засніжені і купа лижників катались
Та якби я міг їх удіть на славкині кальоса,то я б ще на літніх лисиках би вишивав.А їх же там не надінеш ніяк ,бо тоді арки дебело порихтуе.
таке. то все залеже від виду ланцюгів, є такі щоб через колесо вдягаються а є такі що як шкарпетка вдягається.