Доброго дня,поки я масу чавив,нєкоторі вже паровози в Рівне переганяють,по дорозі не забудьте в Козятині ще одного прихватити,чого дарма ржавіє
Ви ще пам'ятаєте як в дитинстві самостріли з прищепок робили?))) СампанслєпАв то не то, тут жеж магазінне, куплєне))) Чого це одного? Я теж підтягнуся… вдвох або й втрьох)))
Вітаю ! На вулиці тепло -2, тихо , іноді витріщається сонечко , сніг тане , із під стріхи тече вода . Файний потяг та "Лісова Пісня " кожного літа як був в шкільному віці ним до Лодомерії і назад в свої степи їздив . Нічо ( була вже в мене молода і гарна - тіко толку з тої краси коли в шлунку гарчит ) , аби кватіри мала і їсти могла файно готувати , а там ше трохи почекаю так вона вже й пенсію отримуватиме , скрізь гешефт із такою дружиною . там ше й Фастів і Казлятин буде
То Вам в Ужгород потрібно. Та оце на днях якийсь чолов'яга відрив старовинний винний погріб http://espreso.tv/news/2016/01/08/v...chas_remontu_vyyavyv_korolivski_vynni_pidvaly
Первая брачная ночь. Муж гладит жену по животу и говорит: «Это мое поле, здесь я посажу картошку» и уснул. На вторую ночь гладит по спине и говорит: «Тут я посажу капусту» и уснул. На третью ночь жена ему говорит: «Слышь, фермер, если сегодня ночью морковку не посадишь, то я поле в аренду сдам.
Ні, на жаль! "Мюллер вызвал Штирлица и спросил: - Штирлиц, где мы с Вами могли раньше встречаться? - Может быть в Испании в 36-м? - Нет, Штирлиц, раньше. - Может быть в Китае в двадцатых? - Нет, Штирлиц, еще раньше. - Не знаю. - Ну что же ты, Петька! - Василий Иванович!"
Тьху, я вже стакана налив... в мене рефлекс - як "Лебедине озеро" - так стакан наливай. Нічого не поробиш - тяжке надбання радянського режиму.
То я паровоза хочу ім спихнути,а то кожєн рік на нього списують тисяч 30,а тую місцину по рівенщині я трохи знаю,в свій час пса вчив по сліду працювати,а як в село Хатинь за "горючим" ходили то псині торбу з пляшками в зуби і типа я не при чому