Ото Ви якось так... А 2 раба навіщо Вам, гаяваспитаю? Один нехай відпочиває щоб сніг зранку перед хатою почистив, а другий - " бігом в кіоск по-цигарки!" Причому "ВЖЕЕЕ"!!!! Рєзко! Одна нога там, а друга вже тут!
Ойййй. Тут люди навіть з одним презервативом в лісі виживають! І "снігурку" порають, і багаття розводять.... Навіть без сірників і запальнички
ви мене дивуєте. я гадав що підете перевірите як там сусідка в якої чоловіка нема, чи їй нехолодно чи нестрашно чи мо допомогти чимсь а ви отак узяли і просто пішли до своєї дружини. бобраніч. най вам насняться голі поростяка, цілий табунець
Сусідку, На "Дєнь святого Валєнтіна" і не раніше. З Третьої причистої (Введення 4 грудня), і до Масляної, коли теща в мене просить пробачення ( і я в неї), на сусідок і подружок куми не дивлюсь
Йидь у той Здолбунов и не задовбуй!Треба прямий потяг отой Хуемдай пустити сполученням Заклунськ-Здолбунов.
У нас +2,але снигу по колино.Ще темно,але день маэ бути гарним.Йде лапатий сниг,мабудь з транспортом знову буде бида.
С днем панове Камрады , +2 где то , вроде и снег есть . Шо тут нового ? Пане Руслан , я так понял ето Вы продали трошки снегу пану К с самовывозом ?
Я стесняюсь спросить , а ето устройство чем пулять должно , резинками канцелярскими , развлечение для офисного планктона .